• جمعه / ۲۶ آبان ۱۴۰۲ / ۰۵:۱۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402082518486
  • خبرنگار : 71650

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد

تغییر ساعات تدریس معلمان مدارس غیردولتی در انتظار صحن مجلس/ صدور مجوز این مدارس از درگاه مجوزها

تغییر ساعات تدریس معلمان مدارس غیردولتی در انتظار صحن مجلس/ صدور مجوز این مدارس از درگاه مجوزها

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، با بیان اینکه هم‌اکنون افراد برای دریافت مجوز تاسیس مدرسه غیردولتی باید از طریق درگاه ملی مجوزها اقدام کنند، اعلام کرد که گرچه لایحه‌ای که برای «اصلاح امور بیمه‌ای و کاهش ساعت تدریس معلمان مدارس غیردولتی» به مجلس ارسال شده بود در کمیسیون آموزش به تصویب رسیده اما همچنان منتظر طرح در صحن مجلس است.

احمد محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا،  با بیان اینکه درحال حاضر صدور مجوز مدارس غیردولتی از طریق درگاه ملی مجوزها انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد برای گرفتن مجوز تاسیس مدرسه غیر دولتی باید از طریق درگاه ملی مجوزها اقدام کنند، ما به این درگاه وصل هستیم و رتبه سوم این درگاه را داریم.

وی در پاسخ به اینکه اخیرا وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد باید صدور مجوز مدارس غیردولتی ابتدایی را تعدیل کرد، آیا قرار است محدودیتی برای صدور مجوز این مدارس در نظر گرفته شود؟، توضیح داد: آقای وزیر این سخن را با توجه به ماده ۹ قانون مدارس غیردولتی بیان کردند، این ماده تصریح دارد که برای صدور مجوز مدارس غیردوتی تضامین مالی، نیروی انسانی، فضا و امکانات در نظر گرفته شود و تاکید ما در خصوص اجرای این ماده و اخذ تضامین در خصوص مدارس ابتدایی است چراکه این امر در سال‌های گذشته خیلی جدی گرفته نشده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، با بیان اینکه به دنبال تدوین الگوی توسعه کمی و کیفی مدارس غیر دولتی هستیم، توضیح داد: باید مدلی برای ایجاد مدارس غیر دولتی داشته باشیم و اینگونه نباشد که هر کسی مراجعه کرد به او اجازه دهیم مدرسه‌داری کند. در دنیا نیز همین امر مرسوم است. عقیده ما این است که در بین مقاطع تحصیلی بهتر است بخش غیردولتی برای ایجاد مدرسه به دوره دوم متوسطه و هنرستان فنی حرفه‌ای ورود کند و این مدارس را توسعه دهد.

محمودزاده در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر آخرین وضعیت لایحه‌ای که به منظور اصلاح بیمه و ساعت کار معلمان مدارس غیردولتی به مجلس ارسال شده بود، خاطر نشان کرد: قرار بود این امر قبل از برنامه هفتم توسعه در صحن مجلس مطرح شود اما نشد. الان نیز نمایندگان درگیر برنامه هفتم هستند. این لایحه در کمیسیون آموزش تصویب شده است و منتظریم هستیم تا در صحن مجلس مطرح شود.

وی درباره تغییراتی که این لایحه در صورت تصویب در امور بیمه و ساعت تدریس معلمان مدارس غیردولتی ایجاد می‌کند نیز عنوان کرد: اگر این لایحه تصویب شود، معلم مدرسه غیر دولتی ابتدایی ۲۵ ساعت در هفته و معلم مدرسه غیردولتی متوسطه ۳۰ ساعت در هفته تدریس می‌کند؛ این در حالی است که هم اکنون معلمان مدارس غیر دولتی ۴۴ ساعت در هفته تدریس می‌کنند چراکه حقوق آنها طبق قانون پرداخت می‌شود و از این رو باید طبق ۴۴ ساعت تدریس در هفته پول به آنها پرداخت شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، ادامه داد: در کنار این امر، بیمه معلمان مدارس غیردولتی نیز تمام وقت می‌شود. در حال حاضر آن دسته از معلمانی مدارس غیردولتی که در مقطع ابتدایی ۲۵ ساعت در هفته تدریس می‌کنند، بیمه نیمه وقت دارند. اگر این لایحه تصویب شود، بیمه این معلمان نیز تمام وقت می‌شود. ما پیگیر این امر هستیم تا محقق شود چراکه ظلم در حق معلمان مدارس غیر دولتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha