• چهارشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402082417779
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

وجود ۵۰ هزار کلاس چندپایه در کشور/ آماده شدن بسته آموزش تلفیقی برای این کلاس‌ها

وجود ۵۰ هزار کلاس چندپایه در کشور/ آماده شدن بسته آموزش تلفیقی برای این کلاس‌ها

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به وجود ۵۰ هزار کلاس چندپایه با حدود ۷۰۰هزار دانش آموز گفت: بسته تلفیقی ویژه چندپایه، طرح آموزش معلم و شیوه نامه اجرایی آن برای آئین نامه چندپایه آماده و تکمیل شده و قرار است در شورای معاونین وزارتخانه برای هموار شدن مسیر آن، ارائه شود.

به گزارش ایسنا، معصومه نجفی در پنجمین جلسه تبیین و هماهنگی با موضوع طرح شهید همت ضمن ابراز خرسندی از انجام به هنگام مراحل اجرای طرح در استان ها از دغدغه مندی و اهتمام معاونین آموزش ابتدایی ادارات کل استان های کشور تقدیرکرد.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه دومین هفته از مانور آموزشی معلم با عنوان طرح شهید همت به پایان رسید؛ اظهارکرد: بزرگی این مانور با شبکه سازی و آموزش ۱۴۰ هزار معلم به واقع اتفاق بی‌نظیری است که در سطح کشور درحال رقم خوردن است.

وی تصریح کرد: پس از آموزش و شکل گیری حلقه‌ها باید مراقبت و نظارت جامعی انجام بشود تا این گفتمان جریان داشته باشد و در کلاس درس به طراحی آموزشی تبدیل شده وآن تغییر رویکرد در سطح کلاس ملموس باشد و در این حالت است که می‌توانیم شاهد ارتقاء کیفیت آموزش ابتدایی باشیم.

نجفی اظهار کرد: ذیل طرح شهید همت، همکاری با سازمان آموزش و پرورش استثنایی در آموزش معلمان برای رفع و آموزش دانش آموز دارای اختلالات یادگیری، همکاری با اجرایی شدن سند تحول و همکاری با بخش تربیت بدنی باعث گسترش طرح می شود.

معاون آموزش ابتدایی در بیان اهمیت آموزش معلم عنوان کرد: امروز خیرین نیک اندیش نیز بر اهمیت و ضرورت آموزش معلمان اذعان دارند و تحت عنوان مدرسه یاری در کنار تجهیز منابع، این مهم را پیگیری و مورد حمایت خود قرار داده‌اند.

وی برخورداری از ظرفیت عظیم خیرینرا موهبتی بزرگ دانست و گفت: برای اینکه مدرسه یاری به شکل موثرتری اجرا شود نیاز است همه ما به صورت یک جریان واحد در کنار هم برنامه ها و طرح ها را پیش ببریم تا نهایتا به نتایج مطلوب دست یابیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش همچنین به هماهنگی و ایجاد اتاق فکرهای میان استانی در اجرای برنامه ها و عناوین روی میز معاونت ابتدایی تاکید کرد و گفت: دبیرخانه‌های استانی از دبیرخانه دروس فارسی، ریاضی، هدیه‌های آسمان، علوم وآزمایشگاه، ارتقاء شایستگی های دیجیتال معلمان و دانش آموزان تا دبیرخانه رفع اختلالات یادگیری توانمندسازی مدیران و معاونان آموزشی و کارشناسان اداری، اعتبارسنجی و تولید محتواهای آموزشی، نظام دوری و آموزش اولیا و خانواده؛ مستقر در استان‌های کشور، با هدف تشریک مساعی در امور و استفاده از همه ظرفیت‌ها ایجاد شده اند. لکن برای دریافت نتایج مطلوب، نیازمند همکاری و هم افزایی بین همه معاونین در سطح کشور هستیم.

نجفی با اشاره به وجود ۵۰ هزار کلاس چندپایه با حدود ۷۰۰هزار دانش آموز در سطح کشور، آن را مسئله مهم و جدی معاونت ابتدایی دانست و در تبیین اقدامات صورت گرفته در آموزش چندپایه گفت: بسته تلفیقی ویژه چندپایه، طرح آموزش معلم و شیوه نامه اجرایی آن برای آئین نامه چندپایه آماده و تکمیل شده است و قرار است در شورای معاونین وزارت ارائه شود تا مسیر اجرای آن هموار شود.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر وجود یک سیستم نظارتی دقیق و علمی را در رصد اجرای برنامه‌ها مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: این سیستم نظارتی ضمانت اجرای برنامه‌ها و این گفتگوهاست تا نشان دهد که چه اندازه تاثیر این اقدامات در کلاس درس مشاهده می شود و قابل لمس است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha