• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۷:۱۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1402082317186
  • خبرنگار : 71979

حراج زمستانی: یونایتد این ۳ ستاره را می‌فروشد

حراج زمستانی: یونایتد این ۳ ستاره را می‌فروشد

باشگاه منچستریونایتد برای فروش زمستانی سه بازیکن سرشناس آماده می‌شود.

به گزارش ایسنا، منچستریونایتد ۱۸ ماه پس از انتقال ۱۰۴ میلیون دلاری آنتونی به اولدترافورد، آماده است تا این بازیکن برزیلی را به فروش برساند.

این ملی پوش برزیلی در تابستان ۲۰۲۲ توسط یونایتد خریداری شد. او در اولین فصل خود در این تیم تنها ۸ گل به ثمر رساند.

آنتونی اخیرا با اتهام خشونت خانگی علیه نامزد پیشین خود مواجه شده و خارج از زمین با حاشیه بزرگی دست و پنجه نرم می‌کند.

سان انگلیس گزارش می‌دهد که یونایتد مایل است در ماه ژانویه این بازیکن را به فروش برساند. گفته می‌شود شیاطین سرخ به دنبال یک وینگر و مدافع کناری دیگر هستند.

آن‌ها هم‌چنین به پیشنهادات برای فروش جیدون سانچو در گوش خواهند داد. آنتونی مارسیال، مهاجم فرانسوی، هم ممکن است برای فروش در دسترس باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۵ ۱۲:۵۶

آنتونی بازیکن خاصی است اگه بیاد رئال مادريد خودشو پیدا میکنه مطمئنم