به گزارش ایسنا، محمد دلنواز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خوازمی گفت: پردیسهای علم و فناوری به منظور فراهم کردن زمینه توسعه فعالیت دانشگاهها در حوزه فناوری و نوآوری و به عنوان ساختارهای تکمیلکننده بسط و گسترش فعالیتهای کارآفرینانه و شکلگیری کسب و کارهای دانشبنیان و فناور در درون و مجاورت دانشگاهها و همچنین ایجاد امکان بهتر برای پاسخگویی و دسترسی بیشتر نوآوران و فناوران مستعد، به امکانات و زیرساختهای شکلگرفته در این مؤسسات تشکیل میشوند.
وی افزود: مجوز پردیس علم و فناوری دانشگاه خوارزمی طی ابلاغی از سوی وزارت عتف در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۲ با همکاری پارک علم و فناوری بینالمللی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران صادر شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه خوارزمی اظهار کرد: دانشگاه خوارزمی به منظور توسعه و همافزایی ساختارهای ویژه بین مراکز فناوری، اجتماعی، اقتصادی و صنعتی در راستای رشد و ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و استان البرز و همچنین بهرهمندی از چابکی و سرعت مورد انتظار عصر کنونی در زمینه حاکمیت فناوری، نوآوری و اقتصاد دانشبنیان، اقدام به راهاندازی «پردیس مشترک علم و فناوری در زمینه تخصصی مدیریت هوشمند شهری» کرده است.
دلنواز تاکید کرد: این پردیس در راستای تحقق اقتصاد دانشبنیان و اشتغالزایی دانشآموختگان دانشگاهی، با مشارکت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، به عنوان پردیس علم و فناوری دانشگاهی در استان البرز راهاندازی میشود.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، وی ضمن اشاره به اینکه راهاندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه خوارزمی تحول خوبی در مسیر افزایش اشتغال دانش پایه در استان البرز فراهم میکند، خاطر نشان کرد: راهاندازی کامل پردیس علم وفناوری، نیاز به مشارکت ارکان مختلف دانشگاه و اکوسیستم فناوری استان البرز دارد.
انتهای پیام
نظرات