• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402081510947
  • خبرنگار : 71567

نماینده قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل تاکید کرد

آمادگی ایران برای تبادل استاد و دانشجو با افغانستان

آمادگی ایران برای تبادل استاد و دانشجو با افغانستان

نماینده قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل بر آمادگی این وزارتخانه به منظور تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه‌های افغانستان تاکید کرد و گفت: این دو کشور به دلیل زبان مشترک، مذهب و ارتباط همسایگی که با هم دارند همواره شرایط مناسبی برای تعامل و همکاری دارند

به گزارش ایسنا، دکتر جهانگیری در دیدار با رئیس دانشگاه ننگرهار با اشاره به امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: دیپلماسی علمی ابزاری است در همراهی با دیپلماسی سیاسی و پلی است تا ملت‌ها بتوانند از طریق آن با هم ارتباط مفید و سازنده‌ای داشته باشد. جمهوری اسلامی با حضور دانشجویان و نخبگان خود توانسته است با وجود تحریم‌ها، قله‌های علم را فتح کند.

وی با بیان اینکه تقسیم‌بندی که در جامعه جهانی برای دانشگاه‌های ایران وجود دارد یک تقسیم بندی سیاسی است و رتبه دانشگاه‌های ما، رتبه برتر جهانی است، ‌افزود: جمهوری اسلامی از دیرباز دروازه علم بوده است. ما می‌توانیم در حوزه تحقیقات مشترک علمی، در حوزه آب، نانو تکنولوژی، تبادل استاد و دانشجو و آنچه دانشگاه‌های افغانستان به آن نیاز دارند،‌ با آن دانشگاه‌ها همکاری کنیم.

در ادامه دکتر عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه‌طباطبائی با اشاره به اینکه این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی در جمهوری اسلامی ایران، افزود: دو کشور ایران و افغانستان به دلیل زبان مشترک، مذهب و ارتباط همسایگی که با هم دارند همواره شرایط مناسبی برای تعامل و همکاری دارند؛ به ویژه ارتباط علمی که در سال‌های اخیر فراهم شده است، سبب شده تا دو کشور بتوانند از ظرفیت‌های دانشگاهی هم استفاده کنند. 

در ادامه دیدار رئیس دانشگاه ننگرهار افغانستان با اشاره به اینکه این دانشگاه دومین دانشگاه کشور افغانستان است که حدود ۶۰ سال پیش تاسیس شد، افزود: ماموریتی که دانشگاه ننگرهار دارد، آموزش به شکل ملی و بین‌المللی است تا بتواند مشکلات جامعه را برطرف کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی،‌ وی با بیان ظرفیت‌های دانشگاه ننگرهار، گفت: پژوهش امر اصلی در دانشگاه‌ها است که از این طریق دانش تولید می‌شود. علاقه‌مند هستیم با امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در حوزه علوم انسانی، به گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی دانشگاه ننگرهار کمک کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha