داود طبرسا در گفتوگو با ایسنا، با تشریح کارکردهای اصلی درگاه ملی مجوزها، مجموع شاخص پاسخگویی به موقع دستگاههای اجرایی اصلی در خصوص صدور مجوزهای کسب و کار در استان تهران در یکساله منتهی به پایان مهرماه سال جاری را ۹۲ درصد اعلام کرد.
وی معرفی مرجع اصلی صادرکننده مجوز هر کسب وکار، شفاف سازی شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، سهل کردن شرایط، مدارک و زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب وکارها، ثبت نام از متقاضیان دریافت مجوز، راهنمایی و هدایت وی به درگاه تخصصی صادرکننده مجوز و نیز پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز مورد نظر متقاضی در زمان اعلام شده و پیگیری قضایی درصورت عدم صدور مجوز بدون دلیل موجه را از مهمترین کارکردهای درگاه ملی مجوزها عنوان کرد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران درباره وضعیت درخواستهای مجوز از درگاه ملی مجوزها در استان تهران در یکساله منتهی به پایان مهرماه سال جاری گفت: در یکساله منتهی به پایان مهرماه، تعداد ۱۴۴ هزار و ۴۲۴ درخواست در درگاه ملی مجوزها از سوی متقاضیان برای استان تهران ثبت گردیده که از این تعداد، ۵۶ هزار و ۱۴۰ درخواست مجوز در درگاه ملی مجوزها بهصورت برخط، غیرحضوری و بدون کاغذ صادر شده است که حاکی از صدور بیش از ۳۹ درصد مجوزها به صورت برخط است.
طبرسا افزود: همچنین در دوره مورد بررسی، ۵۸ هزار و ۲۳۴ درخواست مجوز توسط دستگاهها رد شده و تعداد ۸۸۹۷ رخواست نیز با انصراف متقاضیان مواجه شده است و ۲۰ هزار و ۶۵۴ مجوز نیز در دست بررسی است.
وی گفت: "شاخص پاسخگویی بهموقع" در استان ۹۲.۲ درصد است که نشان می دهد بیش از ۹۲ درصد از درخواستهای مجوز کسب و کار در استان در موعد مقرر تعیین تکلیف شده اند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان تهران درباره "نوع صدور" درخواستها و مجوزهای صادره از درگاه ملی مجوزها در استان تهران در یکساله منتهی به پایان مهرماه سال ۱۴۰۲ نیز گفت: ۹۵ هزار و ۲۹۴ درخواست تأیید محور و ۴۹ هزار و ۱۳۰ درخواست ثبت محور هستند؛ به عبارت دیگر ۶۶ درصد کل درخواستها تایید محور و ۳۴ درصد ثبت محور هستند.
همچنین ۲۸ هزار و ۱۵۹ مجوز صادره تأیید محور و ۲۷ هزار ۹۸۱ مجوز صادره ثبت محور هستند که سهم هر دو نوع مجوز تقریبا مساوی است.
طبرسا در خصوص سهم مردان و زنان در مجوزهای صادره در استان گفت: ۶۲ درصد مجوزهای صادره در در یکساله منتهی به پایان مهرماه سال ۱۴۰۲ استان تهران مربوط به مردان و ۳۸ درصد نیز سهم زنان بود.همچنین حدود ۸۲ درصد درخواستهای صدور مجوز مربوط به اشخاص حقیقی و حدود ۱۸ درصد مربوط به اشخاص حقوقی است.
وی گفت: در این دوره، بیشترین "درخواستها" و "صدور مجوزها" پس از شهر تهران مربوط به شهرستانهای شمیرانات و شهریار است.
انتهای پیام
نظرات