اردشیر کوهزاد در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: برای خریداری قطعات لازم و تجهیز این کارگاه نزدیک به ۲ میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان تخصیص یافت.
وی اضافه کرد: تا اواخر آبان و با تکمیل قطعات و تجهیزات لازم این کارگاه راهاندازی خواهد شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان لالی اظهار کرد: افزون بر فعالیتهای تولیدی، برپایی دورههای آموزش سفالگری از برنامههای مهم اداره میراث فرهنگی شهرستان لالی در این کارگاه خواهد بود.
کوهزاد با اشاره به اقدامات مرمتی صورت گرفته در بنای این کارگاه و با بیان این که بنای کارگاه تولید سفال آماده است، خاطرنشان کرد: بنای این کارگاه از سوی دهیاری روستای ططرآباد و بخشداری مرکزی لالی به مدت پنج سال به اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این شهرستان واگذار شد.
هنر سفالگری بعد از نقاشی روی دیوار غار یکی از قدیمیترین هنرهای بشری است و شاید اشتباه نباشد اگر بگوییم سفالگری اولین هنری است که بعد از متمدن شدن انسان (یعنی شروع شهرنشینی) به وجود آمد و در تمامی ادوار همراه انسان بوده و تا زمان حاضر نیز به عنوان هنری پررونق دوام یافته است.
ساخت دیوارکوب و انواع هفت سینهای سفالی و دکوریهای قابل شستوشو و طراحی چهره روی سفال از دیگر محصولات صنایع دستی لالی در زمینه سفالگری است.
انتهای پیام
نظرات