علیرضا قاسمیفرزاد سهشنبه ۲ آبان در ستاد دانشبنیان استان همدان، با بیان اینکه دانشگاهها باید به مسائل و مشکلات اجتماع نگاه مأموریتمحور داشته باشند، گفت: دولت سیزدهم نگاه و توجه ویژهای به شرکتهای دانشبنیان دارد و تقویت این حوزه را از اولویتهای خود میداند.
وی اظهار کرد: استفاده از رویکرد فناورانه در بخش کشاورزی و استفاده از آب و افزایش کیفیت محصول مهم است و درخواست توجه دستاندرکاران این بخش و کشاورزان به این مسأله حائز اهمیت است.
قاسمیفرزاد افزود: استان همدان با جدیت برای دانشبنیان کردن محصولات و تولیدات خود پیگیر است تا بتواند به ارزشافزوده بیشتری از محصولات دست پیدا کند و در این رابطه آسیبشناسی از فعالیت شرکتهای بزرگ، ضروری است و ایجاد بخشهای فناور در آن اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه استان همدان دارای ۱۸۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی است، خاطرنشان کرد: برخی از این فضاها ظرفیت خوبی برای فعالیت دانشبنیانها و جذب گردشگر در استان است.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: میزان اراضی در اختیار شهرک صنایع هایتک یا فناور در استان از ۵۰ به ۵۰۰ هکتار در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت و دادن اختیارات به استانها در این زمینه نیز میتواند موجب رشد فناورانه محصولات تولیدی در مناطق مختلف شود.
به گفته استاندار همدان، در استان همدان ۳۴۰ واحد فناور و ۷۴ شرکت دانش بنیان فعال است.
انتهای پیام
نظرات