علی سهرابی بیدار شنبه ۲۰ بهمن در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، با بیان اینکه ۱۳۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در حال اجراست، اظهار کرد: بیش از ۲۴۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در حال اخذ مجوز و پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه ۸۴۳ هزار و ۱۸۵ مشترک برق در استان همدان وجود دارد، تصریح کرد: ۶۷۱ هزار و ۸۶۶ مشترک معادل ۷۹.۹ درصد از مشترکین در بخش خانگی قرار میگیرد که در ۹ ماهه امسال مصرف برق آنها ۳۲.۵ درصد مصرف برق استان است.
وی افزود: ۳۴ هزار و ۹۹۵ مشترک در تعرفههای عمومی و اداری هستند که ۷.۵ درصد مصرف انرژی استان را دارند.
سهرابی بیدار ادامه داد: ۱۴ هزار و ۱۴۷ مشترک معادل ۱.۷ درصد در بخش کشاورزی قرار دارند که ۳۶.۷ درصد مصرف برق استان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان خاطرنشان کرد: ۷۲۰۷ مشترک معادل ۰.۹ درصد مشترکین استان با ۱۳.۷ درصد مصرف در بخش صنعت قرار دارند که این عدد کل مصرف صنعت استان نیست.
سهرابی بیدار بیان کرد: ۰.۴ درصد مشترکین با ۱.۷ درصد در بخش روشنایی معابر قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه تمام ۱۰۷۳ روستای استان همدان از نعمت برق برخوردار هستند، گفت: طول شبکه توزیع برق استان ۱۹ هزار و ۷۵۴ کیلومتر است که از تمام نقاط استان عبور کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان بیان کرد: تعداد پستهای تأمین برق استان ۲۰ هزار و ۸۹ دستگاه بوده که ۲۵۳۶ مگاوات ظرفیت دارد.
سهرابی بیدار با اشاره به پروژههای قابل افتتاح دهه فجر امسال، اظهار کرد: از هفته دولت تاکنون ۶۴۴ پروژه با ۴۴۵۷ میلیارد و ۶۹۳ میلیون ریال اعتبار به افتتاح و بهرهبرداری رسیده است.
وی ادامه داد: در حوزه توسعه و احداث شبکههای توزیع شهری ۶۵ پروژه با ۵۸۳ میلیارد ریال، در حوزه اصلاح و بهینه سازی شبکه شهری ۷۴ پروژه با ۴۴۱ میلیارد و ۶۶۴ میلیون ریال، توسعه و احداث شبکه روستایی ۵۶ پروژه با ۲۸۶ میلیارد ریال، در حوزه اصلاح بهینهسازی شبکههای روستایی ۹۰ پروژه با ۵۲۱ میلیارد ریال اعتبار، مقاومسازی شبکههای توزیع ۳۵ پروژه با ۱۹۷ میلیارد ریال اعتبار و در راستای هوشمندسازی شبکههای توزیع ۴۱ پروژه با ۵۲۹ میلیارد ریال و در بخش روشنایی معابر ۴۴ پروژه، در راستای تعویض چراغهای گازی با چراغهای ال ای دی ۳۶ پروژه با ۴۹۵ میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری رسیده است.
وی یادآور شد: در راستای توسعه فیدرها چهار پروژه با ۱۴۷ میلیارد ریال و اصلاح و تعویض کنتور ۲۸ پروژه با ۱۷۸ میلیارد ریال، نصب انشعابات عادی ۶۵ پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
سهرابی بیدار گفت: برای توزیع برق پایدار و مطمئن برای مشترکین استان چهار محور اساسی تعریف کردیم به طوری که هوشمندسازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در دو بخش به صورت فیزیکی و الکتریکی، افزایش و ارتقای بهرهوری و مشتری مداری و ارتباط دوسویه با مشتریان از محورهای شرکت توزیع برق استان همدان است.
انتهای پیام
نظرات