• شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402072920840
  • خبرنگار : 50541

مدیرکل هنرهای نمایشی:

جشنواره تئاتر خیابانی مریوان از شاخص ترین جشنواره های فرهنگی کشور است

جشنواره تئاتر خیابانی مریوان از شاخص ترین جشنواره های فرهنگی کشور است

ایسنا/کردستان مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد با بیان اینکه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان از شاخص ترین جشنواره های فرهنگی کشور است گفت: اجرای نمایش‌های اجراشده در سطح شهر با حضور باشکوه تماشاگران همراه بود و این نشان از نجابت مردم مریوان دارد.

 کاظم نظری امروز شنبه (۲۹مهرماه) در مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان اظهار کرد: جشنواره تئاتر خیابانی مریوان از شاخص ترین جشنواره های حال حاضر است و برگزاری باشکوه این رویدادفرهنگی مهم از اولویت های تمام مسئولان استان و کشور است.

وی افزود: این دست از جشنواره ها نیازمند تلاش و همراهی مسئولان است به جهت اینکه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان در دنیا شناخته شده است و باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرد هرچند که انصافاً تابه حال اینگونه بوده است.

مدیرکل هنرهای نمایشی تاکید کرد: تداوم جشنواره تئاتر خیابانی مریوان لازم و ضروری بوده، لذا از اعضای دبیرخانه جشنواره تقاضامندم از امروز کار خود را برای تداوم برگزاری جشنواره در سال آینده آغاز کنند.

وی در پایان با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی لازمه هر جشنواره معتبری است، خاطرنشان کرد: امیدوارم این دوره ها فقط در زمان جشنواره‌ها نباشد و تداوم داشته باشد.

همچنین امروز در اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان، نفرات برتر معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.

بخش آزاد

طراحی لباس: الهه نجفی از نمایش غول مرحله آخر به عنوان نفر اول معرفی شد، بهار زارعی از نمایش استریت مید این فیلیپین به عنوان رتبه دوم شناخته شد و جایزه سوم این بخش را شهناز آئینی، طراح لباس نمایش پارادوکس از آن خود کرد.

طراحی فضا: غزل هدایتی از نمایش استریت مید این فیلیپین به عنوان رتبه اول مورد تجلیل قرار گرفت، علیرضا شمس و محمد رادمهر از نمایش زمین شماره ایکس به عنوان رتبه دوم معرفی شدند و سیدسوران حسینی طراح فضای نمایش نقطه سر خط، جایزه نفر سوم را به خود اختصاص داد.

ساخت و طراحی: جایزه ویژه هیئت داوران نیز به سارا شیروی، کیمیا حسینی و نگار هاشمی برای ساخت سازه چندوجهی و کاربردی در نمایش واگویه‌های لک لک نسبتاً عاقبت‌اندیش تعلق گرفت.

موسیقی: دیپلم افتخار و تندیس جشنواره به محمد نادری برای ساخت و اجرای توانمندانه در اکثر گروه‌های نمایشی اهدا شد.

بازیگری زن: دیپلم افتخار و تندیس نفر اول را نجمه مهرابی از نمایش هزارپیشه به خود اختصاص داد، ساغر کیخواه از نمایش پلاسما به عنوان نفر دوم این بخش برگزیده شد و جایزه نفر سوم نیز به صورت مشترک به ریحانه اکبری از نمایش اتو و سعیده امیری از نمایش غول مرحله آخر تعلق گرفت.

بازیگری مرد: امید فرامرزی برای نمایش جهانگردان بی‌نوا جایزه نفر اول را از آن خود کرد، احمد صمیمی از نمایش نقطه سر خط به عنوان رتبه دوم شناخته شد و جایزه نفر سوم نیز به صورت مشترک به بهنام کاوه از نمایش نقطه سر خط و مالک آبسالان از نمایش پارادوکس رسید.

طرح و ایده؛ نسیم عموزاده از نمایش اتو جایزه نفر اول را به خود اختصاص داد، سیدسوران حسینی از نمایش نقطه سر خط به عنوان نفر دوم معرفی شد و جایزه نفر سوم این بخش به صورت مشترک به نساء سلیمانی از نمایش واگویه‌های یک لک لک نسبتاً عاقبت‌اندیش و آرزو علی‌پور از نمایش مصائب زنان تعلق گرفت.

کارگردانی: دیپلم افتخار و تندیس نفر اول جشنواره به فاطمه پارسافرد، کارگردان نمایش استریت تئاتر مید این فیلیپین اهدا شد، سیدسوران حسینی از نمایش نقطه سر خط به عنوان نفر دوم این بخش مورد تجلیل قرار گرفت و جایزه سوم مشترک کارگردانی نیز به مجید احمدی از نمایش غول مرحله آخر و سعید بادینی از نمایش پلاسما تعلق رفت.

بخش ایثار و شهادت

بازیگری مرد: هومن حسینی از نمایش نامه، محسن ملاشی از نمایش زندگی با طعم باروت و خالد رحیمی از نمایش کوچه در کوچه به عنوان نفرات اول تا سوم این بخش معرفی شدند.

بازیگری زن: آرزو زندکریمی از نمایش نامه، آرزو جعفری از نمایش زندگی با طعم باروت و فروزان حسینی از نمایش جولا، نفرات اول تا سوم این بخش را به خود اختصاص دادند.

کارگردانی: دیپلم افتخار و تندیس نفر اول جشنواره به مجتبی خلیلی کارگردان نمایش زندگی با طعم باروت تعلق گرفت و این بخش نفر دوم و سوم نداشت.

طرح و ایده: جایزه نفر اول به خالد رحیمی از نمایش کوچه در کوچه رسید، مجتبی خلیلی از نمایش زندگی با طعم باروت جایزه نفر دوم را از آن خود کرد و حسین نادری از نمایش عاشقانه‌های زیرخاکی به عنوان نفر سوم این بخش برگزیده شد.

آثار معرفی شده به جشنواره تئاتر فجر

نمایش هزار پیشه به کارگردانی نجمه محرابی، نمایش نقطه سر خط به کارگردانی سیدسوران حسینی و نمایش کوچه در کوچه به کارگردانی علی رحیمی شهوار از بخش ایثار به جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند.

نمایش‌های علی سوت بلبلی به کارگردانی پویان عطایی و نمایش نامه به کارگردانی علی قاسمی نیز به جشنواره بسیج خراسان راه یافتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha