روحالله صالحی شامگاه دیروز (۲۵ مهرماه) در جلسه شورای زکات شهرستان سلطانیه، با بیان اینکه در حال حاضر پرداخت زکات در ۷۲۴ روستای استان انجام میشود، اضافه کرد: ترویج و نهادینه کردن فرهنگ زکات در جامعه با تبیین اهمیت آن برای مردم ضروری است که در این راستا روحانیون و مبلغان نقش مهم و مؤثری را ایفا میکنند.
وی با اشاره به نقش مؤثر توجه به فریضه زکات در جامعه، متذکر شد: یکی از مؤثرترین راههای کاهش فقر پرداخت زکات است، بنابراین باید همه نسبت به ترویج این فریضه الهی تلاش کنیم.
صالحی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان دبیرخانه شورای زکات وظیفه جمعآوری و ساماندهی زکات را عهدهدار است، اضافه کرد: جمعآوری زکات با محوریت بخش، دهستان و شهرستان انجام میشود.
در ادامه این جلسه امامجمعه سلطانیه نیز با اشاره به روایتی در مورد وظایف افراد ثروتمند و با بیان اینکه خداوند حق محرومان و مستضعفان را در اموال ثروتمندان قرار داده است، گفت: تامین مالی نیازمندان بر عهده ثروتمندان است.
حجتالاسلام سیدعمران حسینینسب با بیان اینکه زکات یکی از پایههای دین اسلام شمرده شده و فلسفه وجوب آن ریشهکنی فقر از جامعه اسلامی است، اضافه کرد: زکات درمان دردهای اقتصادی نیازمندان جامعه است.
این مسئول با اشاره به بخشهایی از نامه ۲۵ نهجالبلاغه که توصیههای امیرالمومنین (ع) به ماموران زکات است، متذکر شد: این نامه باید منشورنامه مأموران و مبلغان زکات باشد.
امامجمعه شهرستان سلطانیه با تشریح وظایف شورای زکات شهرستان و با بیان اینکه همه اعضا بر اساس قانون در ترویج زکات سهم و وظیفهای دارند، افزود: وجود بانک اطلاعاتی در مورد روستاها و مودیان زکات و شناسایی و ترغیب آنان به ادای فریضه الهی به عنوان بخشی از وظایف اعضا ضروری است.
حجتالاسلام حسینینسب با اشاره به جمعآوری ۲۰ درصد زکات واجب و پرداخت نشدن ۸۰ درصد زکات واجب، متذکر شد: این مسأله نشانگر آن است که ترویج زکات همچنان نیازمند تبلیغ است.
انتهای پیام
نظرات