یاسین کیخا در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به جزئیات دیدار نخبگان با حضرت آیتالله خامنهای، مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی(ره)، گفت: امروز سهشنبه، ۲۵ مهر ماه در خدمت حضرت آقا با ارائه نکاتی از سوی دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهوری شروع شد و با طرح موضوع ۷ نفر از نخبگان این دیدار ادامه یافت.
وی اظهار کرد: در ادامه حضرت آقا نکاتی را فرمودند که بر روی برخی از موضوعات تاکید کردند. نکته کانونی که ایشان تاکید داشتند، موضوع حفظ مفید بودن نخبگان است که تاکید فراوانی داشتند.
کیخا خاطر نشان کرد: ایشان در این باره تاکید داشتند که کاری شود تا نخبگان احساس مفید بودن داشته باشند.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، یادآور شد: حضرت آقا در این دیدار اذعان داشتند که «این حرف جدیدی است که الان به جامعه نخبگانی ارائه میدهند» و آن موضوع «خیزش و جهش نو در فرآیند شتابان کشور» است.
وی اضافه کرد: ایشان فرمایشاتی داشتند که در دو دهه گذشته و در اوایل این خیز علمی، شتاب علمی و سرعت تحولات علمی بالا بود و ایشان تاکید کردند که الان نخبگان یک مسؤولیت جدید دارند و آن هم این است که این خیزش و جهش را بازتولید و دوباره ایجاد کنند تا با یک انرژی نو، خیز جدیدی برای تحولات جدید کشور توسط نخبگان اتفاق بیفتد.
کیخا خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری همچنین به این نکته اذعان داشتند که الان پنجره فرصت برای این اتفاق باز است و این فرصت همیشگی نیست.
وی افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری این روزها، روزهایی است که هم اراده و خواست تحول و جهش وجود دارد و در این زمینه به دولت مردمی و ارائه دولت و بدنه جوان مدیران دولتی اشاره کردند و هم توانایی این جهش در کشور موجود است.
کیخا گفت: در حال حاضر زیر ساختها و ظرفیتهای کشور در سطحی است که بتوان این خیزش و جهش را ایجاد کرد.
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه اینها معماری صحبتهای حضرت آقا است، گفت: قبل از سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای، نخبگان صحبتهایی را در حوزههایی چون خودرو، آلودگی هوا، طب سنتی، اقتصاد دانش بنیان، محرومیت زدایی و علوم نوین ارائه کردند.
کیخا در خصوص برنامههای بنیاد برای تحقق خیزش و جهش نو در فرآیند شتابان کشور، خاطر نشان کرد: در صحبتهایی که از سوی نخبگان در این دیدار ارائه شد، آنها به این نکته تاکید کردند که نخبگان در ایجاد عمق بخشی اقتصاد دانشبنیان سهیم باشند و این موضوعی است که دکتر دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسجمهوری در سخنرانی خود به آن اشاره کرده بود.
وی اظهار کرد: تولید ثروت از دانش به وسیله نخبگان باید رخ دهد و به تبع نخبگان و با توجه به تاکیدات دکتر دهقانی فیروزآبادی در این زمینه ما نیز نسبت مشخص چارچوببندی میان اقتصاد دانشبنیان و شرکتهای دانش بنیان و نخبگان را تعریف کنیم و به گونهای باشد که نخبگان سهم بیشتری در این توسعه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات