مصطفی جوادی در گفتوگو با ایسنا درباره اینکه پس از عملکرد درخشان خود در عربستان و گرفتن مدال طلای قهرمانی جهان، نتوانست در بازیهای آسیایی هانگژو نیز موفق ظاهر شود، بیان کرد: چند دلیل وجود دارد. وزنهبرداری با رشتههای دیگر فرق دارد و بعد از یک مسابقه نیاز به زمان بیشتری برای ریکاوری بدن وجود دارد. در حالت عادی تا یک ماه بعد از مسابقه نمیتوانیم، دوباره وزنههای سنگین بزنیم. کادرفنی برای فاصله زمانی قهرمانی جهان تا بازیهای آسیایی برنامه داشت اما به نظر میرسد آنطور که میخواستند، کارها پیش نرفت.
در اردوی چین ماساژور نداشتیم
او با اشاره به شرایط متفاوت وزنهبرداران چینی تاکید کرد: در تیم ملی چین، برای هر ورزشکار یک نفر بالای سر او است و ماساژور دارد. در اکثر مسابقات، کل تیمها با یک اتوبوس به تمرینات میروند اما چین در برخی مسابقات، یک اتوبوس کرایه میکند تا نفرات خودش را ببرد. ما در مسابقات قهرمانی جهان با یک ماساژور رفتیم. بعد از قهرمانی جهان عربستان هم به اردوی چین رفتیم و حدود ۱۰ روز آنجا بودیم و ماساژور نداشتیم. درواقع ما هفت ورزشکار به همراه سرمربی و مربی در اردوی چین بودیم و ماساژور یا فیزیوتراپ نداشتیم. زمانی هم که به بازیهای آسیایی رفتیم برای کل کاروان یک ماساژور وجود داشت. از لحاظ ریکاوری واقعا شرایط مانند بقیه کشورها نبود.
در بازیهای آسیایی هانگژو زیر وزن بودم
جوادی در مورد رقابت خود در دسته ۹۶ کیلوگرم بازیهای آسیایی هانگژو گفت: من به تازگی به دسته ۸۹ کیلوگرم آمدهام و در مسابقات قهرمانی جهان هم غذا خوردم و سپس وزنکشی کردم و وزنم کامل نشده بود. در بازیهای آسیایی نیز وزن من ۸۷ کیلو و ۳۰۰ گرم بود و من در دسته ۹۶ کیلوگرم وزنه زدم و زیر وزن بودم. با این حال رفته بودم که وزنههای خودم را بزنم. رقیبان من در قهرمانی جهان با آسیایی فرقی ندارند، با همان وزنههایی که در قهرمانی جهان مدال میگیرم باید در آسیایی هم همان وزنهها را بزنم تا به مدال برسم.
بدنم برای بازیهای آسیایی ریکاوری نشد
وزنهبردار دسته ۸۹ کیلوگرم ایران در پاسخ به این پرسش که در بازیهای آسیایی نتوانست رکوردهای قهرمانی جهان خود را هم تکرار کند و چه عاملی باعث آن شد؟ تاکید کرد: دلیلش ریکاوری نشدن بدنم بود. پشت صحنه اصلا نمیتوانستم وزنه بزنم. من در قهرمانی جهان ۲۱۵ کیلوگرم زدم اما در پشت صحنه بازیهای آسیایی، ۲۰۰ کیلوگرم را هم حتی تا روی سینه نتوانستم بکشم.
او افزود: با این حال شرایط به گونهای پیش رفت که بتوانم وزنه بزنم تا خودم را در جدول نگه دارم. حتی بعد از وزنه ۲۰۲ کیلوگرم تلاش کردم با استفاده از پماد گرم کننده و وزنه زدن، بدنم را گرم کنم تا بهتر وزنه بزنم اما دیدم امکانش نیست.
برای المپیک باید افزایش رکورد داشته باشم
قهرمان جهان در مورد برنامه خود برای افزایش رکورد تا المپیک پاریس تاکید کرد: دسته ۸۹ کیلوگرم را به گروه مرگ میشناسند. برای قهرمانی جهان میگفتند چهار نفر در این وزن، هفت بار رکورد جهان را جابجا کردهاند. آن چهار نفر، رقبای اصلی من هستند. باید وزن بدنم را بالاتر بیاورم. سهمیه المپیک من تقریبا قطعی است. الان دیگر باید تمرین کنم تا بهترین وزنهها را بزنم و با بدن آماده به المپیک پاریس بروم و امیدوارم بتوانم آنجا نتیجه خوبی بگیرم. باید افزایش رکورد داشته باشم و امکان افزایش رکورد هم وجود دارد. چون وقتی وزنم بالا آمده، شرایطم بهتر شده است. قبل از قهرمانی جهان تازه بدنم داشت به رکوردهای خیلی خوب می رسید.
قراردادهای لیگ بهتر شده اما تعداد تیم ها کم است
جوادی در مورد حضور در لیگ برتر نیز گفت: در لیگ با تیم ذوب آهن قرارداد دارم. خدا را شکر قرارداد لیگ بهتر شده است اما تعداد تیمهایی که بودجه میآورند، کم است و خیلی از ورزشکاران بیرون ماندهاند. مشکل اساسی لیگ کم بودن تعداد تیمها است. قراردادهای لیگ نسبتا بهتر شده است اما تعداد تیم ها خیلی کم است. قبلا گفته بودند رکوردهای بازیهای آسیایی برای هفته اول لیگ، محاسبه میشود و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.
بیشتر بخوانید:
واکنش حسین رضازاده به وضعیت وزنهبرداری ایران
خانهتکانی اساسی در تیم ملی وزنهبرداری
واکنش نصیرشلال به عملکرد ضعیف وزنهبرداری: بپذیریم ضعیفتر هستیم
انتهای پیام
نظرات