به گزارش خبرنگار ایسنا، ورزش در کشور ما خیلی فقیر است. شاید در ورزش حرفهای پول زیادی وجود داشته باشد، اما در آن بخش از ورزش که هدف اصلیاش رشد کودکان برای رسیدن به عرصه قهرمانی است، تقریباً همه از بیپولی مینالند.
در بعضی از استانها وضعیت وخیمتر هم هست. استان فارس یکی از آن مناطقی است که با وجود بهرهمندی از منابع مالی گسترده، ورزش در آن کاملا مهجور مانده و درجا میزند.
در این میان، مناطق جنوبی استان فارس وضعیت نسبتاً بهتری دارند و میتوان گفت از لحاظ زیرساختی و مالی، نسبت به سایر نقاط استان مرفه هم محسوب میشوند! اما حتی در گفتوگو با آنها نیز میتوان اثرات گلایهمندی از وضعیت مالی را مشاهده کرد. حضور پر رنگ خیرین در این مناطق توانسته تا حدودی به رفع مشکلات کمک کند، اما نه به طور مطلق و ایدهآل.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گراش در این ارتباط به ایسنا گفت: وقتی حرف از کمبودها میشود اول از همه فکر ما سمت بودجه میرود. من میخواهم این بحث را به دو قسمت تقسیم کنم؛ یک، بودجهای که باید باشد اما نیست و کاری به آن نداریم، دوم، بودجهای که هست اما خیلی دیر به دستمان میرسد!
محسن افشار دراین باره تصریح کرد: بودجههایی که وجود دارند، به صورت قطره چکانی به دست ما میرسد. در مورد بودجه جاری که از بس کم است، نمیتوان دربارهشان صحبت کرد، ولی بودجههای کلان دولتی، پروسههایی طولانی دارند که تا به شهرستانها برسند، با توجه به تورمی که وجود دارد، کار چندانی نمیتوان با آن انجام داد.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل رفع نشدن مشکلات، عدم ثبات در پستهای مختلف ادارات کل بوده و هست، گفت: این بیثباتی روند اجرا و پیگیری کارها را طولانی یا ناقص میکند.
افشار در خصوص وضعیت زیرساختها و سرانه ورزشی این شهرستان گفت: از نظر سرانه ورزش، گراش در جایگاه خوبی قرار دارد. وجود سالنها و زمینهای چمن و اماکن ورزشی دولتی و خصوصی و خیرساز و همچنین پارک زیبا و بزرگ ورزش شهید سلیمانی که توسط شهرداری احداث و به بهرهبرداری رسید، در کنار هم سرانه ورزش گراش را در وضعیت مطلوبی قرار داده است.
متولی ورزش گراش درباره حضور خیرین در بحث ورزش نیز گفت: خیرین گراشی جهت حمایت از ورزش، به خصوص در بحث میزبانی مسابقات و اعزام تیمهای ورزشی، تا حدود زیادی کمک حال ورزش شهرستان هستند و نسبت به گذشته دیدگاه بهتری نسبت به ورزش پیدا کردهاند. تمام تلاشمان این است که بتوانیم بیشتر از قبل در کنار جذب بودجه از خیرین، بودجههای دولتی نیز جذب کنیم، چرا که معتقدم خیرین اگر متوجه شوند بودجه دولتی جذب میشود، بیش از پیش در امر حمایت از ورزش مشارکت میکنند.
محسن افشار در پایان گفت: گراش هماکنون دارای ۳۹ هیئت ورزشی است و یک شهر ورزشی محسوب میشود. با وجود پتانسیلهای فراوان، گراش در چند رشته به عنوان قطب جنوب کشور محسوب میشود و در بعضی رشتهها در کشور هم زبانزد است. بیشک حمایت بیشتر از این ورزشکاران، اثرات خوب خود را در دراز مدت نشان خواهد داد و امیدوارم مسئولان در این زمینه هر چه از دستشان برمیآید را انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات