داریوش حسن نژاد امروز ۲۴ مهرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این طرح در سال ۱۳۸۳ با هدف تأمین آب کشاورزی برای ۳۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه، کنترل سیلاب و تأمین آب شرب روستایی اجرا شد.
وی تصریح کرد: اعتباری که تاکنون برای اجرای شبکه آبیاری ایوشان هزینه شده است، در حدود ۷۲ میلیارد تومان بوده است و مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا پروژه به بهرهبرداری برسد.
حسن نژاد خاطرنشان کرد: در صورت تکمیل پروژه، برای ۲۱۰۰ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود.
مدیرعامل آب منطقهای لرستان با بیان اینکه در فاز اول، ۱۵۰۰ هکتار از شبکه آبیاری زهکشی اجرا و به اتمام رسیده است، ادامه داد: عملیات ۱۵۰۰ هکتار دیگر در فاز دوم شروع شده است که امیدواریم با تأمین اعتبار بهموقع در سال آتی شاهد به بهرهبرداری رسیدن این پروژه باشیم.
انتهای پیام
نظرات