روحاله خدابندهلو پیش از ظهر امروز (۲۲ مهرماه) در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت هفته سلامت روان با شعار «سلامت روان حق همه افراد است»، اظهار کرد: ارائه خدمات کارآمد مشاورهای و روانشناختی با تاکید بر ارتقاء سلامت روان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله فعالیتهای بهزیستی در ارتباط با بهبود سلامت روان مراجعهکنندگان است و با توجه به گستره عوامل تاثیرگذار بر سلامت روان، مسئولیت تامین سلامت روان جامعه نیاز به هماهنگی و همکاری بینبخشی دارد.
سرپرست بهزیستی با اشاره به مداخلات کارآمد روانشناختی بهزیستی در ارتقاء سلامت روان مراجعهکنندگان، عنوان کرد: ۳۰ مرکز و دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی حضوری، دولتی و غیردولتی در سطح استان فعال است که ۱۱ مرکز به صورت تخصصی در زمینههای ازدواج و خانواده، کودکان با نیازهای ویژه، تحصیلی - تربیتی، کودک و نوجوان، سلامت جنسی خدمات ارائه میکنند که در شش ماهه نخست سال بیش از ۱۰ هزار جلسه مشاوره برای مراجعهکنندگان برگزار شده است.
خدابندهلو تصریح کرد: صدای مشاور بهزیستی یا خط ۱۴۸۰ از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ شب فعال است و تیم تخصصی صدای مشاور تاکنون توانسته با ارائه خدمات مشاورهای در زمینه مشکلات فردی، تحصیلی، تعارضات زناشویی، ارائه راهنمایی، مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره کودک و نوجوان مشاوره تربیتی و ارجاع به مراکز تخصصی، موفق عمل کند.
این مسئول ادامه داد: آموزش مهارتهای زندگی، آموزش پیش از ازدواج و آموزش زندگی خانواده و آموزش والدین و توانمندسازی خانواده در بلوغ و نوجوانی، پیشگیری و کنترل کاهش طلاق، مداخلات و حمایتهای روانی اجتماعی در بحرانها، غربالگری اضطراب کودکان ۵ تا ۶ سال با هدف شناسایی زود هنگام اختلال طیف اضطراب کودکان از دیگر برنامههای پیشگیرانه بهزیستی در ارتقاء سلامت روان افراد است.
وی عنوان کرد: یکی از بهترین راههای کمک به مشکلات اقتصادی و اجتماعی افراد مبتلا به اختلالات روان، قدمهایی است که سمنها و مراکز خیریه میتوانند در این راه بردارند و متاسفانه این مسائل کمتر مورد توجه خیران قرار گرفته است. در حالیکه نقش این گروه از اختلالات و آسیبها در به خطر افتادن سلامت افراد و خانوادهها کم نبوده و میتواند زمینهساز ابتلا به سایر بیماریها نیز باشد.
انتهای پیام
نظرات