ایسنا/گیلان اولین قهوهخانه در ایران در دوره صفویه تاسیس شد. این مکانها در ابتدا جایی بود که در آن قهوه سرو میشد، زیرا غالبا جمعیت ایران قهوه مینوشیدند، اما اواخر قرن ۱۳ هجری قمری ورق برگشت و مردم به سمت چای روی آوردند و قهوهخانهها به چایخانه تبدیل شدند، اما همچنان قهوهخانه نام دارند.
امروز در قهوهخانهها غذاهای سبکی مثل املت و لوبیا سرو میشود؛ اگرچه امروزه کافهها پدید آمدهاند و ظاهرشان مدرنتر است، اما این مکانها به دلیل سنتی بودنشان مشتریهایشان را حفظ کردهاند و حتی پای نسل جدید اعم از مرد و زن به آنجا باز شده است.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات