به گزارش ایسنا، سید حسین درویشی با بیان اینکه خانواده و محیط زندگی از جمله ارکان اصلی زندگی و تشکیل شخصیت هر فرد است، اظهار کرد: بنا به دلایلی افراد از داشتن چنین نعمتهایی محروم شده و به انواع آسیبهای روحی، روانی و اجتماعی دچار میشوند که در نهایت ممکن است در برخی از این افراد موجبات آسیب رساندن به خود و جامعه صورت گیرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران با اشاره به اینکه آموزشهای فنی و حرفهای میتواند نقش تاثیرگذاری در کاهش آسیبهای اجتماعی داشته باشد، افزود: مهارت آموزی موجب بهبود وضعیت شغلی، سلامت روانی، روابط فردی و اجتماعی در افراد آسیب دیده میشود.
این مسئول بیان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال ۱۳۶۱ نفر از زندانیان، ۶۶۸ نفر معتادین بهبود یافته، ۴۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار، ۳۸۷ سکونتگاههای غیر رسمی و ۶۹ نفر از معلولین تحت آموزشهای فنی و حرفهای قرار گرفته تا پس از کسب دریافت گواهینامه مهارت، از طریق دستگاههای حامی مساعدتهای لازم برای ایجاد اشتغال و خودکفایی مالی صورت گیرد.
درویشی گفت: توجه جدیتر مسئولین به سازمانهای آموزشی و به ویژه سازمان آموزش فنی و حرفهای در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی از طریق ترویج فرهنگ مهارت آموزی و توانمند سازی اقشار مختلف، منجر به توسعه پایدار اقتصاد خانواده میشود و در رفع بسیاری از معضلات و مشکلات جامعه مؤثر واقع خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات