به گزارش ایسنا، اقبال شاکری امروز در مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروهای پرنده که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با تاکید بر اینکه خودروی پرنده موضوعی است که هماکنون در سطح دنیا مطرح شده است، افزود: اندیشکده سیساستگذاری امیرکبیر، مرکز نوآوری معراج و یک شرکت مهندسی دست به دست هم دادند و این رویداد را رقم زدند.
وی با تاکید بر اینکه خوشبختانه حضور خوبی در این زمینه صورت گرفته است، اظهار کرد: یکی از محورهای کلان دانشگاه امیرکبیر که به عنوان راهبردهای کلان توسعه و پروژههای کلان پیشنهاد کرده بود، ادامه همین مسیر بوده است و امیدواریم برگزاری چنین رویدادهایی، فتح بابی برای اجرای طرحهای پیشران باشد.
نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش مؤثر فرهیختگان جوان در حوزههای صنعتی و اندیشکدهها، خاطر نشان کرد: امیدواریم از این دست موضوعات در اندیشکده سیاستگذاری امیرکبیر با حضور فارغالتحصیلان دانشگاه در کشور توسعه یابد.
وی با اشاره به برنامه هفتم، تصریح کرد: برای حمایت از پروژههای کلان و پیشرو چند بند از قانون تصویب شده است. این مصوبات در چهارشنبه هفته گذشته در صحن کمیسیون تلفیق تصویب شد و چند روز آینده در صحن علنی مطرح میشود.
شاکری افزود: چندین اندیشکده در موضوعات مختلف پیشرو هستند و این اندیشکدهها اقدامات لازم را روی چندین قانون در مجلس انجام دادند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: نقش اندیشکدهها در تامین شرایط و بسترهای حمایتی و سیاستگذاری بسیار مؤثر است؛ از این رو در برنامه هفتم، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را موظف کردیم که چارچوب تشکیل اندیشکدهها را در حوزههای مختلف ظرف یکسال تنظیم کنند.
وی یادآور شد: در قانونگذاری پیشنهاد دادیم که هر قانون برای ورود به مجلس حداقل امضای چهار دانشگاه مرتبط و دو اندیشکده مرتبط را داشته باشد، در غیر این صورت ما وارد آن حوزه نشویم.
نماینده مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: امیدواریم این اتفاقات سرمنشأ توسعه و تحول فناوری در کشور باشد.
انتهای پیام
نظرات