• یکشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402070905959
  • خبرنگار : 71567

سرپرست دانشگاه امیرکبیر:

دانشگاه‌ها در مواجهه با تهاجم دشمن تکالیف سنگینی برعهده دارند

دانشگاه‌ها در مواجهه با تهاجم دشمن تکالیف سنگینی برعهده دارند

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تکالیف دانشگاه‌ها را در مواجهه با تهاجم دشمن سنگین توصیف کرد و گفت: تلاش ما این است تحقیقاتی که در بخش‌های مختلف دانشگاهی انجام می‌دهیم، یک تحقیقات هدفمند و در مسیر تحقق اقتصاد و صنعت دانش‌بنیان باشد تا بتوانیم گامی برای حل مشکلات کشور برداریم.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رهایی در آیین تجلیل از خانواده معظم شهدای دانشجو با عنوان «مادر مردها» که با حضور سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: در این هفته باید یاد شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی در دفاع مقدس و یاد جانبازان را گرامی بداریم، چرا که استقلال و آزادی که امروز در کشور داریم، مرهون جانفشانی‌های این عزیزان است.

وی تصریح کرد: ما امروز امنیت کشور را مدیون خون شهدا، تلاش‌های رزمندگان و جانبازان انقلاب هستیم، به این جهت باید به فکر باشیم تا همان گونه که در زمان مواجهه با جنگ تحمیلی پیروز بودیم، امروز نیز که مبتلا به نوع دیگری از تهاجم (جنگ نرم) هستیم، سربلند بیرون بیاییم. همچنان که رهبر معظم انقلاب چندین بار در بیانات خود در مورد جنگ نرم نکات دقیقی را بیان فرموده و هشدار دادند و توجه ما را به این نکته که امروز باید به فکر جنگ نرم باشیم، معطوف کردند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: ما امروز مشاهده می‌کنیم که با تهاجمی گسترده‌تر از آنچه که در جنگ تحمیلی با آن روبرو بودیم، قرار گرفتیم و این تهاجم یا جنگ نرم از طریق شبکه‌های اجتماعی و شبکه های مستکبرین آغاز شده است.

دکتر رهایی خاطر نشان کرد: اتقاقی که سال گذشته در  بسیاری از شهرها روی داد و همچنین فضای دانشگاه‌ها نیز به نحوی درگیر این آشوب‌ها شدند، نمونه‌ای از تهاجم جدید دشمن با کشور ما است و آشوب‌های سال گذشته نمونه‌ای از اقداماتی بود که در آن تمامی دولت‌های استکباری همه تلاش‌های خود را بکار گرفتند تا این دولت و نظام اسلامی صدمه ببیند. البته خوشبختانه ریشه‌های نظام به اندازه‌ای مستحکم و قوی بود که با این آشوب‌ها خم به ابرو نیاورد و حتی مستحکم‌تر از همیشه به حیات خود ادامه می‌دهد.

وی نقش دانشگاه‌ها در مبارزه با تهاجم‌ دشمن را مؤثر توصیف کرد و ادامه داد: ما دانشگاه‌ها و دانشگاهیان در این مسیر تهاجم گسترده‌ای که هر روز علیه نظام صورت می‌گیرد، تکالیف سنگینی برعهده داریم، یکی از این تکالیف حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان است و صنعت دانش‌بنیان بخشی از تکالیف ما دانشگاهیان در این مسیر است.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: تلاش ما این است تا در مسیر مبارزه با دشمن بتوانیم حرکت مفید و مؤثر داشته باشیم و تحقیقاتی که در بخش‌های مختلف دانشگاهی انجام می‌دهیم، یک تحقیقات هدفمند و در مسیر تحقق اقتصاد  و صنعت دانش‌بنیان باشد تا بتوانیم گامی برای حل مشکلات کشور برداریم. امیدوارم در حرکت در این مسیر از پشتبیانی نهادهای اجرایی و مجموعه‌های دفاعی بهره‌مند شویم تا بتوانیم نیازها را دریافت کنیم و با سازماندهی این نیازها در مسیر رفع مشکلات حرکت کنیم.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه نیز در این مراسم گفت: اسم این دانشگاه، امیرکبیر نامگذاری شده است؛ در حالی که باید در ابتدای اسم ‌امیرکبیر عنوان «شهید» را بیاورید، چون در زمان «قحطی معرفت»، فردی به نام «امیرکبیر» فعالیت‌هایی را آغاز کرد، اما فعالیت‌های تقریبا سه ساله وی را قاجار تاب نیاورد و او را شهید کردند.

وی افزود: امروز که در محفل شهدا قرار داریم، باید گفت حتی نمی‌توانیم سر سوزنی مقام شهید و خانواده شهید را تکریم کنیم، چون خداوند شهید را در چنان مقام عالی قرار داده که یک شهید می‌تواند به همه خیر برساند، زیرا خداوند اختیاری به شهید داده که می‌تواند خانواده و دیگران را شفاعت کند؛ برگزاری یادواره شهدا برای این است ‌که شهدا هم نگاهی به ما داشته باشند.

سردار فدوی با بیان اینکه عظمت انقلاب اسلامی به نسبت سال‌های قبل بسیار افزایش یافته است، تصریح کرد: این موضوعی است که وزیر خزانه‌داری آمریکا هم به نوعی به آن اشاره دارد. او عنوان کرده که مواجهه‌های ۴۴ سال اخیر آمریکا با ایران حاصلی غیر از شکست برای آمریکا نداشته است. این اعتراف دشمن به خاطر قدرت دنیایی و مادی نیست، چرا که آن‌ها از هر لحاظ که تصور کنید از ما قدرت بیشتری دارند، به عنوان مثال فقط بودجه نظامی امسال آمریکا ۸۷۰ میلیارد دلار است، اما آنچه باعث شکست آن‌ها شده، وعده‌ای است که خداوند مبنی بر غلبه جبهه حق بر باطل داده است.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه شکل جنگ تغییر یافته و این یعنی جنگ همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: اگر وعده‌های خداوند مبنی بر پیروزی حق بر باطل وجود نداشت، باید همان سال ۱۳۵۷ شکست ‌می‌خوردیم. ما طی این سال‌ها وارد هر کاری شدیم، موفق عمل کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha