زائرسرای ایلامیها در مشهد برای پاسخدادن به یک نیاز ضروری در مهرماه ۱۳۹۵ با حضور نماینده وقت ولیفقیه در استان و استاندار وقت ایلام کلنگزنی شد، اما با گذشت ۷ سال از زمان کلنگزنی این پروژه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
زائرسرای ایلامیان در مشهد در زمینی به مساحت ۷۰۰ مترمربع در فاصله ۲ کیلومتری تا حرم و در ۸ طبقه ساخته میشود و این زائرسرا در هر دوره ظرفیت پذیرش ۳۵۰ نفر دارد.
آن گونه که رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ایلام میگوید برای تکمیل این پروژهی مهم حدود ۴۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ایلام در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه برای تکمیل این پروژه شرکت کرد و راهکارهای آنان را دریافت کرد.
کمکگرفتن از آستان قدس، برگزاری جلسات با خیرین استان و کشور، تهیهی گزارش تصویری از آغاز کار تا امروز از جمله راهکارهای اصحاب رسانه بود.
حجتالاسلاموالمسلمین «محمدصادق پیمایی» رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ایلام از پیشرفت ۶۵ درصدی زائر سرای ایلامیان در مشهد مقدس خبر داد و اظهار کرد: برای تکمیل و بهرهبرداری از این پروژه ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار موردنیاز است.
وی ادامه داد: زائرسرا یکی از نیازهای مهم مردم استان در هنگام حضور در مشهد است، لازم است یک جریانسازی در راستای ترغیب اقشار مختلف مردم بهمنظور مشارکت در ساخت این زائرسرا انجام شود.
پیمایی تأکید کرد: مردم استان ایلام هنگام مراجعه به مشهد باتوجهبه اینکه یک زائرسرای مختص به مردم استان وجود ندارد، با مشکلاتی مواجه میشوند که ساخت این زائرسرا نقش مهمی در توفیق زیارت مردم این استان بهویژه اقشار کمدرآمد در حرم رضوی دارد.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره با مشارکت اجتماعی در فعالیتهای عامالمنفعه تأکید دارند و یکی از مهمترین مصادیق مشارکت اجتماعی مردم بحث تکمیل زائرسرای ایلامیان در مشهد است که هم اکنون در مرحلهای قرار دارد که برای تکمیل نیازمند همکاری مشارکت عامه مردم استان است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ایلام ادامه داد: زائر سرای ایلامیان در مشهد حدود ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل و بهرهبرداری از این زائرسرا حدود ۴۰۰ میلیارد ریال نیاز است، افزود: هر ایلامی میتواند با پرداخت ۱۰۰ هزار ریال در تکمیل زائرسرای ایلامیان در مشهد مشارکت داشته باشد.
پیمایی با بیان اینکه نقش حلقههای میانی از جمله رسانههای استان در جلب مشارکتهای عمومی و مردم ارزشمند است و رسانهها یکی از اساسیترین حلقههای میانی در سطح جامعه به شمار میروند که انتظار میرود در این زمینه نقش خود را بهخوبی ایفا کنند.
انتهای پیام
نظرات