«علیاکبر ناصرمنش» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تکواندو نهتنها یک ورزش رزمی است، بلکه یک ابزار مؤثر برای پرورش روحیه انضباط، احترام و اعتماد به نفس در میان ردههای پایه محسوب میشود.
وی گفت: گسترش این ورزش در شهرستانها میتواند نقش کلیدی در کشف استعدادها و رشد سطح ورزشکاران استان داشته باشد. هدف ما ایجاد زیرساختهای لازم برای افزایش مشارکت ورزشکاران و حمایت از قهرمانان در مسیر پیشرفت است.
ناصرمنش بر نقش تکواندو در ایجاد اتحاد و همبستگی میان نسلهای مختلف تأکید کرد و گفت: نیازمند حمایت بیشتر مسئولان از این رشته ورزشی هستیم.
وی گفت: درصد تعیین شدهای که شرکتهای دولتی و خصوصی از درآمد خود به ورزش بدهند، با سرسختی مدیران تخصیص داده نمیشود همچنین هیچ بودجه خاصی نیز به هیئت تعلق نگرفته و تنها اداره ورزش و جوانان حامی مالی این رشته ورزشی است.
وی ادامه داد: متأسفانه یکی از اصلیترین آسیب وارد شده به ورزشکاران قهرمان ما، عدم حمایت مسئولان و اسپانسر است و تنها حامی ورزشکاران خانواده آنها است که امیدواریم با حمایت خانوادهها قهرمانان بتوانند به الگوهای موفق برای علاقمندان تبدیل شوند و با انگیزه بیشتری این ورزش را به صورت حرفهای دنبال کنند.
ناصرمنش گفت: از لحاظ آماری از ابتدا تاکنون اطلاعات بیش از ۱۵ هزار نفر ورزشکار فعال و غیر فعال در بانک اطلاعات ثبت شده و در حال حاضر نیز حدود ۳ هزار ورزشکار آقا و خانم در این رشته ورزشی فعالیت میکنند.
انتهای پیام
نظرات