• پنجشنبه / ۶ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402070603897
  • خبرنگار : 71576

جواد فروغی: فشار روی من زیاد است/ مشکل از خودم بود

جواد فروغی: فشار روی من زیاد است/ مشکل از خودم بود

ملی پوش تیراندازی ایران و قهرمان المپیک توکیو معتقد است که دلیل عدم موفقیت او در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲، فشار زیاد روانی و همچنین عملکرد خودش بوده‌ است.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از هانگژو، جواد فروغی بعد از ناکامی در کسب مدال در مسابقات تیراندازی تپانچه ۱۰ متر مردان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو اظهار کرد: اگر بخواهیم عملکرد تیم ملی تیراندازی ایران را در بخش تیمی بررسی کنیم بد نبود هرچند می‌توانستیم بهتر از این باشیم، چون امیدوار به رفتن روی سکو هم بودیم.

وی ادامه داد: در عملکرد انفرادی نیز جوهری بهتر از بقیه بود و با یک نمره کمتر نتوانست به رقابت فینال برود. از عملکرد خودم زیاد راضی نبودم و از کسانی که نتوانستم انتظاراتشان را برآورده کنم، پوزش می‌خواهم. بر اساس آموخته و توانایی‌ام سعی کردم خودم را مدیریت کنم و شلیک‌های خطرساز نداشته باشم. 

قهرمان تیراندازی المپیک توکیو تصریح کرد: تمرکزم را برای این مسابقه گذاشته بودم تا جاییکه از ۲ روز پیش گوشی همراهم را از دسترس خارج کردم. اما هنوز فشار روی من زیاد است و مرا اذیت می‌کند، امیدوارم خودم را ترمیم کنم تا با سرمربیگری و رهنمودهای ظفرجعفرزاده نقاط ضعف خود را به نقاط قوت تبدیل کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که در ماه‌های گذشته در خصوص کمبود امکانات انتقاد داشتید، در اینجا کمبودهای تجهیزات‌تان روی عملکردتان تأثیرگذار بود، یادآور شد: از صحبت‌های من در مورد کمبود فشنگ و سلاح سوء برداشت شد. تیراندازی رشته‌ای تجهیزات محور است. ما نمی‌توانیم تأثیر تجهیزات را در تیراندازی نبینیم. تحریم‌ها تأثیرگذار نیست چون با مدیریت رئیس فدراسیون تیراندازی یک مقدار از کمبودها برطرف شد. بهترین ساچمه را در اختیار داریم، اما تجهیزات جانبی و کمکی حتی می‌تواند موثر باشد. در مجموع مشکلات از خودم هست، نباید اکثراً گردن تجهیزات بیندازیم باید همه چیز را در نظر بگیریم و کمی از عدم نتیجه‌گیری روی مدیریت خودمان هست.

دارنده طلای المپیک تصریح کرد: بعد از کسب مدال روی ورزشکاران فشار می‌آید. در مورد رشته تیراندازی که پایه اصلی‌اش مدیریت ذهنی است مشکل زیاد می‌شود. در مدت ۲ روز که گوشی‌ام خاموش بود کلی پیام داشتم و انتظارات به جاست.

فروغی خاطرنشان کرد: بخواهیم، نخواهیم فشار زیاد است و حتی فشار مثبت روی تیرانداز خوب نیست. اگر به تیرانداز وعده هم بدهید ممکن است سم باشد و داستان تیراندازی یک مقدار با سایر رشته‌های ورزشی متفاوت است. ذهن تیرانداز مثل بلوری است که از نوک متعادل شدن و هر فشاری از هر جهت می‌تواند آنرا نامتعادل کند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۶ ۱۶:۴۲

وقتی به جای ورزش، ورزشکار به سیاست ورود می‌کند و ... همین می‌شود که در بازی آسیایی این عملکرد را به جا می‌گذارد. شاید هم در المپیک یک اتفاق بوده قهرمانی‌اش!

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۷ ۲۲:۰۶

هیچ کس جای اون نبوده.پس قضاوت نکنید.فقط کادر مربیان و وزارت ورزش می تونن برای دوره های بعد حساب شده تر کار و انتخاب کنن.

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۸ ۱۳:۳۱

سلام یک بار برای همیشه بعد از بر ملا شدن خط فکریش نطرها از او برگشت همه ارزوی شکستش را داشتند وامروز در این میدان شکست خورد ویگر مدالی کسب نحواهد کرد فاتحه