• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402070503284
  • خبرنگار : 50225

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان عنوان کرد

آمادگی جهاد دانشگاهی برای مطالعه چالش‌های علمی و فنی صنعت در خوزستان

آمادگی جهاد دانشگاهی برای مطالعه چالش‌های علمی و فنی صنعت در خوزستان

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به لزوم همکاری صنایع در استفاده از دستاوردها و دانش نخبگان این مجموعه گفت: در جهاد دانشگاهی این آمادگی وجود دارد که چالش‌های علمی و فنی صنعت در استان خوزستان را مورد مطالعه قرار دهیم.

دکتر حسن محمدی مجد در حاشیه بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی که امروز (۵ مهرماه) انجام شد، اظهار کرد: امروز میزبان دکتر راضی جلالی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان بودیم که یکی از شخصیت‌های دغدغه‌مند استان خوزستان هستند و همیشه دغدغه توسعه و تعالی استان را داشته‌اند. از آقای راضی جلالی دعوت کردیم گوشه‌ای از زحمات همکاران جهادگر در بخش‌های مختلف را از نزدیک ببینند که از مرکز درمان ناباروری، موسسه آموزش عالی، مرکز علمی کاربردی، شرکت بهنیان جنوب، پژوهشکده تکنولوژی تولید و مرکز رشد سلامت بازدید شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: هر کدام از این بخش‌ها، دارای توانمندی خاصی است که با فضل خدا و تلاش همکاران جهادگر تاسیس شده‌اند. این حجم از تلاش، فعالیت و دستاوردها مایه افتخار است و امیدواریم با همدلی و مجاهدت روزافزون، شاهد پیشرفت‌های بیشتر بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در زمینه‌های مختلف باشیم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان گفت: الحمدالله دائما نشانه‌های امیدبخشی از پیشرفت و توسعه در حال نمایان شدن است و امیدواریم به زودی شاهد موفقیت‌های چشمگیر و خاص و موجب خوشحالی مجاهدان جهاد دانشگاهی و شهروندان خوزستانی و قاطبه امت اسلام باشیم اما لازمه دستیابی به قله‌های پیشرفت، همدلی و سختکوشی بیشتر و تمرکز بر هدف است.

وی عنوان کرد: امیدواریم این فعالیت‌ها مورد رضایت خداوند واقع شود و خداوند توفیق سربازی امام زمان(عج) را به ما بدهد تا در سایه امامت ایشان یک شیعه واقعی باشیم.

محمدی مجد بیان کرد: در حوزه‌های مختلف نیازمند پشتیبانی هستیم. در حوزه تکنولوژی به تکنولوژی خوبی دست یافته‌ایم اما گاهی برخی صنایع استقبال لازم را از این دستاوردها ندارند. البته بسیاری از صنایع نیز مشتاقانه پا به میدان گذاشته‌اند تا از دانش نخبگان جهاد دانشگاهی خوزستان استفاده کنند اما فاصله زیادی با وضعیت ایده‌آل داریم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان افزود: با لطف خدا و مجاهدت علمی جهاد دانشگاهی خوزستان، بسیاری از گلوگاه‌های علمی را پشت سر گذاشته‌ایم و در جهاد دانشگاهی این آمادگی وجود دارد که چالش‌های علمی و فنی صنعت در استان خوزستان را مورد مطالعه قرار دهیم. با سابقه‌ای که از همکاران پژوهشگرمان سرغ داریم مطمئن هستیم که این چالش‌ها قابل حل هستند.

وی عنوان کرد: وضعیت فعلی مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان نمونه بارزی از همدلی و پشتیبانی یک استان است. یک استان دست به دست هم داد تا مرکزی با این سطح از تکنولوژی راه‌اندازی شود.

محمدی مجد گفت: در حوزه‌های توسعه‌ای برای برخی تکنولوژی‌ها و دستاوردهای خاص مانند مرکز درمان ناباروری، نیازمند این هستیم که همدلی‌ها و پشتیبانی‌ها افزایش یابند تا بتوانیم خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهیم. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha