سردار فضلالله کفیل چهارشنبه پنجم مهرماه ۱۴۰۲ در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد، اظهار کرد: هشت سال جنگ تحمیلی، دفاع مقدسی بود که در آن ملت ایران درگیر یک نبرد نابرابر شد و ایستادگی کرد و به یک فریضه دینی که همانا دفاع کاملا معنوی و دینی در برابر زورگویان است، عمل کرد.
وی افزود: در این جنگ نابرابر تمامی سختی ها و تلخ کامی ها به یک فرصت تبدیل شد و ملت ایران در تبعیت از یک شخصیت دینی، دفاع مقدسی را شکل داد و در برابر دشمن تا بن دندان مسلح با کمترین آمادگی و تجهیزات نظامی ایستاد.
وی با بیان اینکه ایستادگی و مقاومت درس بزرگ هشت سال دفاع مقدس است، تصریح کرد: دفاع، مقاومت و پیروزی سه درس بزرگ هشت سال جنگ است و امروز مقاومت ملت ایران به جبهه مقاومت تبدیل شده و تمامی ملت های آزادیخواه با مقاومت حرف خود را به کرسی نشانده و دشمن را به ناکامی وادار میکنند. امروز هم مقاومت تبدیل به کابوسی برای مزدوران عالم شده است.
سردار کفیل تصریح کرد: امروز سران سلطه که با هیبت خود نظام سیاسی را در دنیا تغییر میدادند در سایه مقاومت ملت های آزادیخواه حتی با حضورشان نیز توان تغییر نظام سیاسی کشورها را ندارند و امروز شاهد افول و ناکامی مستکبران عالم و در راس آنها، آمریکا و اسراییل هستیم.
وی به بیان برخی دستاوردهای دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: دشمن بعد از ناکامی های خود در دوران دفاع مقدس و جبهه مقاومت از مقابله نظامی منصرف شده و حرف از گزینه نظامی نمیزند و با ادبیات تهدیدآمیز نظامی رفتار نمی کند چرا که قدرت بازدارندگی نظام اسلامی که از دستاوردهای دوران هشت سال دفاع مقدس است دشمن هراسی ایجاد کرده و اجازه عرض اندام نظامی به او نمی دهد.
وی گفت: امروز نظام اسلامی در مقابل جنگ ترکیبی با محوریت جنگ شناختی مبتنی بر دروغ و نشر اکاذیب با استفاده از ابزار رسانه قرار گرفته است و پیروزی در این جنگ نیازمند هوشیاری و بصیرت مردم است، گرچه ملت ایران در سال گذشته دشمن را در این جنگ شکست داد.
سردار کفیل تصریح کرد: رزم دیروز ملت ایران، نظامی بود که با عملیات های مختلف در هشت سال به پیروزی رسید و اجازه تصرف یک وجب خاک کشور به دشمن داده نشد، اما رزم امروز ملت ایران عرصه جنگ شناختی و نرم است و باید با جهاد تبیین و با استفاده از شیوه های نوین، ابزار رسانه و جریان اقناعی در این نوع جنگ، اجازه توطئه چینی به دشمن نداد.
وی با بیان اینکه مسئولان، افسران و فرماندهان جهاد خدمت به آحاد مختلف مردم هستند و خدمت کارگزاران به مردم مصداق بارز جهاد تبیین است، تاکید کرد: تسهیل امور مردم، نه تعطیل امور مردم بهترین نوع خدمت و مصداق جهاد تبیین مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی است.
کفیل گفت: یک مدیر اداری باید با تاب آوری و تحمل فراوان، حرف مردم را بشنود و مانند یک طبیب حل مسئله کند و مشکلات را درمان کند نه اینکه صرفا حرف مردم را بشنود. باید دید در مقابل برگزاری هزار میز خدمت چند مشکل مردم حل شده است که اگر مشکل مردم برطرف شد یعنی جهاد تبیین انجام شده و در جنگ شناختی و ترکیبی دشمن پیروز شده ایم.
وی گفت: نوع حرکت کارگزاران نظام در ارتقای رضایتمندی مردم حائز اهمیت است و باید با ابداعات و ایده پردازی، شرایط حل مسئله برای برطرف کردن مشکلات مردم تسهیل و موجبات تقویت اعتماد عمومی فراهم شود.
انتهای پیام
نظرات