• چهارشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402062917957
  • خبرنگار : 50233

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد:

فرسوده بودن ناوگان آمبولانس‌ها و کمبود ۱۰۰نیرو در اورژانس پیش بیمارستانی سمنان

فرسوده بودن ناوگان آمبولانس‌ها و کمبود ۱۰۰نیرو در اورژانس پیش بیمارستانی سمنان

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان از فرسوده بودن ناوگان آمبولانسی در این استان خبر داد و گفت: افزون بر ۷۰ درصد آمبولانس‌های مناطق تحت‌پوشش این دانشگاه بیش از ۱۰ سال عمر دارند و این در حالی‌ست که عمر استاندارد برای آمبولانس‌ها پنج سال است.

دکتر کامران قدس ۲۹شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به فرسوده بودن ناوگان آمبولانسی دانشگاه اظهار کرد: همین سبب شده که سالانه هزینه های زیادی صرف تعمیر و نگهداری‌ آمبولانس‌ها شود.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت برای خرید ۵۰۰دستگاه آمبولانس برنامه‌ریزی کرده ادامه داد: با خرید این آمبولانس‌ها، تعدادی آمبولانس به دانشگاه علوم پزشکی استان اختصاص می‌یابد اما بی‌تردید این تعداد آنقدر زیاد نخواهد بود که بتوان آنها را جایگزین حدودا ۳۸ آمبولانس دانشگاه کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان با اشاره به نبود موقت آمبولانس در یکی از پایگاه‌های استان افزود: ممکن است که آمبولانس یک پایگاه برای تعمیر انتقال داده شود اما همیشه سعی شده از آمبولانس های دیگر مراکز یکی جایگزین آن شود.

وی با اشاره به ابراز رضایت اکثریت مردم از مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی این دانشگاه افزود: براساس نظرسنجی‌های انجام شده بیش از ۹۰ درصد مردم از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان ابراز رضایت داشتند.

قدس با بیان اینکه امروز ۲۹ شهریور چهارمین پایگاه شهری شهرستان سمنان افتتاح می‌شود، افزود: از تاریخ آخرین پایگاه افتتاح شده در این شهرستان ۱۵ سال می‌گذرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان با بیان اینکه روز گذشته یک پایگاه جاده‌ای در مهمان‌دوست دامغان افتتاح شد ادامه داد: این پایگاه نیز نهمین پایگاه اجاده‌ای در شهرستان دامغان بود و آخرین پایگاه افتتاح شده در این شهرستان نیز به ۱۲ سال پیش برمی‌گردد.

وی با بیان اینکه دامغان دارای ۱۲ پایگاه است افزود: این شهرستان در حال حاضر دارای سه پایگاه شهری و ۹ پایگاه جاده‌ای است.

دکتر قدس از وجود ۳۲ پایگاه در مناطق تحت‌پوشش این دانشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در مجموع در شهرستان های شش‌گانه تحت پوشش دانشگاه ۱۱ پایگاه شهری و ۲۱ پایگاه بین‌شهری یا جاده‌ای فعال وجود دارد.

وی از برنامه‌ریزی برای احداث چند پایگاه جدید در استان خبر داد و اضافه کرد: قرار است که یک پایگاه جاده‌ای در محور دامغان-معلمان و یک پایگاه جاده‌ای در عبدل‌آباد گرمسار ایجاد شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان از فعالیت بیش از ۲۴۰ نیرو در مجموعه اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به نیاز حدودا ۳۵۰ نفری اورژانس پیش‌بیمارستانی استان، این مجموعه حدودا ۱۰۰ نیرو کمبود نیروی انسانی دارد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha