علیرضا قاسمیفرزاد سهشنبه ۲۸ شهریورماه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان همدان، با بیان اینکه در سطح بازار باید قیمت کالاها یکسان باشد، اظهار کرد: باید با کنترل و بازرسی مانع از ایجاد قیمتهای متفاوت، اعمال تغییرات خودسرانه و گرانفروشی در بازار شد.
وی ذخایر استراتژیک استان را خوب و مطلوب ارزیابی کرد و گفت: باید کنترل و نظارت لازم در ذخایر صورت گیرد تا اگر کالایی دارای تاریخ مصرف است، بهموقع توزیع شود و اگر کمبودی در سطح بازار وجود دارد، به سرعت پیگیر جایگزین شدن آن شد؛ به عبارت دیگر باید بازچرخانی کالاها به نحو مطلوب صورت پذیرد.
استاندار همدان در بحث تأمین گوشت قرمز ارزانقیمت به منظور تعادلبخشی به بازار مطرح کرد: دامپزشکی پیگیر باشد تا از جنوب شرق کشور گوشت گوساله تازه با قیمت مناسب وارد استان و در سطح بازار عرضه شود.
وی درباره سیلوهای نگهداری نهادههای دامی نیز اظهار کرد: مسئولیت نخست نگهداری از نهادهها با کسی است که با او انعقاد قرارداد شده به طوری که باید تجهیزات سیلوها و انبارها بهروز باشد.
قاسمیفرزاد تأکید کرد: حتیالمقدور از سیلوها و انبارهای دولتی برای ذخیره نهادهها استفاده کنید و در صورت ضرورت از بخش خصوصی کمک بگیرید اما توجه داشته باشید که باید تجهیزاتشان سالم و بهروز و به صورت برخط قابل رصد باشد تا مشکلی برای نهادهها پیش نیاید.
وی با بیان این که اتفاق اخیر در استان به علت عدم کنترل و دقت سیلودار رخ داده است، خاطرنشان کرد: دامپزشکی باید بازدیدهای دورهای، مرتب و طبق جدول زمانبندی از سیلوها و انبارهای سطح استان داشته باشد و نتایج را به سازمان جهادکشاورزی و مجموعه اقتصادی استانداری اعلام کند.
استاندار همدان با تأکید بر این که ورود فراگیر و همگانی در موضوعات اینچینی آسیبزاست، یادآور شد: به طور قطع به تخلفات و اشخاص و دستگاههای متخلف رسیدگی خواهد شد بنابراین دامپزشکی اگر موردی از آلودگی رصد کرد باید به صورت محرمانه برای بنده ارسال کند نه این که هر کسی رأساً بخواهد اقدامات ناهماهنگی انجام دهد.
وی از عرضه انحصاری لاشههای گوشت وارداتی توسط یک فروشگاه زنجیرهای انتقاد کرد و گفت: عرضه باید فراوان باشد و مراکز توزیع بیشتر و متنوع شود. بهتر است جهادکشاورزی درخواست تحویل ۶۰ لاشه مورد تقاضا را به ۱۰۰ لاشه و حتی بیشتر برساند تا افراد بیشتری از آن منتفع شوند.
استاندار همدان در بحث تولید مرغ استان نیز از جهادکشاورزی درخواست کرد که ضربآهنگ تولید مرغ را کنترل کند که نه آنقدر کُند شود که بازار عرضه دچار خلل شود و نه آنقدر بالا رود که تولیدکننده زیر قیمت بازار بفروشد و ضرر کند.
قاسمیفرزاد با تأکید بر اینکه نباید کمتر از دو میلیون قطعه جوجهریزی در ماه داشته باشیم، اظهار کرد: آهنگ تولید مرغ باید کنترل شود به طوریکه باید روزانه بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن مرغ تولید و در داخل استان توزیع و مازاد به استانهای دیگر ارسال شود.
وی با بیان اینکه باید با افزایش ظرفیت، تولید تخممرغ در استان افزایش یابد، توضیح داد: تخممرغ، انگیزه صادراتی و صرفه اقتصادی دارد و میتوان با تولید بیشتر علاوه بر تأمین نیاز استان، تخممرغهای مازاد را به مرزهای غربی، اقلیم کردستان و مناطق عربی صادر کرد.
استاندار همدان در ادامه با اشاره به بازار لوازمالتحریر، گفت: میل و رغبت مردم به خرید لوازمالتحریر خارجی کاهش یافته چراکه تولید داخل با کیفیت شده است اما باید توجه داشت که این اقلام با سود متعارف و عادلانه عرضه شود.
وی درباره بساطگستری دستفروشان لوازمالتحریر در طول روز پیشنهاد کرد ساعت بساطگستری شبانه دستفروشان یک ساعت تغییر یابد و بر اقلام مورد عرضه آنها نیز نظارت لازم صورت گیرد تا اقلام بیکیفیت و تقلبی دست مردم نرسد.
استاندار همدان در پایان با مخالفت فعالیت دستفروشان در طول روز اعلام کرد: این روزها باید واحدهای صنفی که هزینههایی چون اجارهبهای مغازه، مالیات و ... پرداخت میکنند، از این بازار منتفع شوند.
انتهای پیام
نظرات