علی رشیدی ظهر امروز ۹ شهریورماه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: سال بسیار خشک و کم بارانی را پشت سر گذاشتیم به طوری که میانگین بارندگی که ایستگاههای آب منطقهای ۹۵ میلیمتر سطح استان ثبت کرده که از میانگین بارشهای سالانه استان (حدود ۱۳۰ میلیمتر) بسیار پایین تر است.
او ادامه داد: اگر همکاری صنعت آب و فاضلاب نبود و تمهیدات لازم اتخاذ نشده بود، در تامین آب شرب با مشکل روبرو میشدیم و طی پنج ماه ابتدای امسال ۸۵ حلقه چاه آب جدید وارد شبکه آب شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۷۰ میلیون مترمکعب میزان ذخیر آب سدهای استان کرمان است در حالی که در تاریخ مشابه سال گذشته پشت سدهای استان حدود ۲۷۰ میلیون مترمکعب آب ذخیر داشتیم.
او تصریح کرد: در حال حاضر ۲۷ درصد ظرفیت مخازن سدهای استان کرمان پر است. در زمان مشابه سال گذشته این عدد ۴۷ بود.
رشیدی با اشاره به خط انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان عنوان کرد: ۳۰ میلیون مترمکعب از خط صنعت به شهرهای کرمان و رفسنجان(۲۵ میلیون مترمکعب کرمان و ۵ میلیون مترمکعب رفسنجان) تخصیص داده شده و در حال حاضر این پروژه پیشرفت فیزیکی حدود ۴۵.۵ درصد دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان کرمان بیان کرد: ۲۵ میلیون مترمکعب آب اختصاصی از خط صنعت(آب خلیج فارس)، کمبود آب شرب فعلی شهر کرمان را برطرف میکند.
او در بخش دیگر سخنانش اظهار کرد: میزان مصرف سالانه آب استان کرمان حدود ۶.۲ میلیارد مترمکعب است که طبق سند سازگاری با کم آبی باید دو میلیارد مترمکعب صرفهجویی کنیم و پیشرفتهای مناسبی در بخش کشاورزی، آبفا و صنعت در این زمینه داشتهایم.
رشیدی با بیان اینکه باید تامین آب از سفرههای زیرزمینی را به سمت آبهای سطحی سوق داد، اظهار کرد: طرح جامع منابع آب استان تهیه شده و در این طرح محل تامین آب شرب هر شهر مشخص شده است.
او ادامه داد: تخصیص ۱۵۱ میلیون مترمکعب از دریای عمان برای استان کرمان گرفته شده و بخشی از آن به شهرهای جنوبی استان اختصاص مییابد. گفتنی است که آب شهرهای جیرفت و عنبرآباد از سد جیرفت تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به کرمان بیان کرد: حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به استان کرمان از محلهای مختلف اختصاص یافته است.
انتهای پیام
نظرات