• یکشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1402060503358
  • خبرنگار : 71021

تغییر در معاونت میراث فرهنگی

تغییر در معاونت میراث فرهنگی

علی دارابی ـ قائم‌مقام ضرغامی در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ مدیران دو ادارۀ ثبت آثار و موزه‌ها را تغییر داد.

به گزارش ایسنا براساس اعلام روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، علی دارابی ـ‌ قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و معاون میراث فرهنگی کشور ـ طی حکمی علیرضا ایزدی را به عنوان مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی منصوب کرد.

او تا پیش از این مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان بود که هفته گذشته با واگذاری این مسئولیت به معاون گردشگری خود راهی ساختمان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در تهران شد.

ایزدی دانش‌آموخته دکترای مدیریت گردشگری است و پیش از این، ریاست حوزه وزارتی و امور بین‌الملل و سرپرستی اداره کل مدیریت عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را به عهده داشته و فرماندار شهرستان‌های سنقر و کلیایی و کنگاور، رییس دانشگاه علمی و کاربردی میراث هگمتانه و مدرس دروس مرتبط با گردشگری در دانشگاه‌های مختلف بوده است.

روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی نیز با اشاره به دیگر سوابق ایزدی، او را مشاور وزیر خوانده که پیش از این مدیریت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، همدان، خوزستان و مرکزی را به عهده داشته است.

پیش از ایزدی، مصطفی پورعلی این مسئولیت را بر عهده داشت.

در حکم دیگری از سوی دارابی، هادی میرزایی نیز به سرپرستی اداره‌کل موزه‌ها منصوب شده است. تحصیلات میرزایی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه است. او از سال ۱۳۹۸ وارد صندوق احیا و بهره‌برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی شد و تا مرداد ۱۴۰۱ این مسئولیت را به عهده داشت.

در کارنامه میرزایی معاون فنی و عمران شهرداری منطقه ٩ و منطقه ٢١ تهران، عضو کمیته اجتماعی کمیسیون تدوین سند چشم‌انداز در مجمع تشخیص مصلحت نظام، مشاور معاون برنامه‌ریزی و توسعه‌ شهری شهرداری تهران و دبیر مجمع فرهیختگان شاهد و ایثارگر دیده می‌شود.

روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره سوابق میرزایی اعلام کرده که او در کمیته تشخیص نفایس ملی و تعیین کاربری هم‌شأن اثر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی عضویت داشته و نماینده این وزارتخانه در قیمت‌گذاری و ارزش‌گذاری بناهای تاریخی است.

پیش‌تر از میرزایی، مرتضی ادیب‌زاده با تحصیلات باستان‌شناسی این مسئولیت را بر عهده داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۰۵ ۲۰:۵۶

اصلا این انتسابات (با انتصابات فرق داره) و مطالعه سوابق این مدیرانی که در حدفاصل فارغ التحصیلی تا سی سالگی به اندازه ده ها مدیر هفتاد ساله عنوان علمی و شغلی و پستی یدک دارند، حال آدم و حال کشور را خوب می کنه.

avatar
۱۴۰۲-۰۶-۰۵ ۲۲:۳۹

کاشکی یک بررسی می‌کردید چرا یک سروان نیروی انتظامی با مدرک مدیریت جهانگردی که حتی دو واحد درسی مرتبط با سمتش نداره یکباره از حراست گردشگری میشه مدیر موزه ملی فرش ؟ توجه دارید چه مجموعه قیمتی و نفیسی به یک غیرمتخصص سپرده شده