• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۲۱:۰۳
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402060402578
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

ارزیابی شایستگی حرکتی نوآموزان بدو ورود به دبستان، در سال تحصیلی جدید

ارزیابی شایستگی حرکتی نوآموزان بدو ورود به دبستان، در سال تحصیلی جدید

مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی آموزش و پرورش از ارزیابی شایستگی حرکتی نوآموزان بدو ورود به دبستان در مراکز جامع سنجش، در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد جعفری با اشاره به برگزاری دوره ۳ روزه روسای ادارات تربیت‌بدنی و فعالیت‌های ورزشی سراسر کشور اظهار کرد: دوره آموزشی روسای ادارات تربیت‌بدنی و فعالیت‌های ورزشی سراسر کشور با رویکرد تبیین برنامه‌های سال تحصیلی پیشرو در زمینه اجرا و ارزشیابی درس تربیت‌بدنی، توسعه فعالیت‌های مکمل و فوق برنامه ورزشی در مدارس، توانمندسازی منابع انسانی همچنین طراحی، ایجاد و بهسازی فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای با تشکیل جلسات مختلف و کمیسیون‌های تخصصی برگزار شد.

وی افزود: با برگزاری این دوره تلاش داشتیم تا با برنامه‌ریزی‌ها، بتوانیم یک سال تحصیلی بانشاط را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم که در این دوره به جمع‌بندی و تصمیم‌گیری‌هایی نیز دست یافتیم.

جعفری بیان کرد: یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده که با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی اجرایی خواهد شد، ارزیابی شایستگی‌های حرکتی نوآموزان بدو ورود به دبستان در زمینه مهارت‌های بنیادین و آمادگی جسمانی و حرکتی نوآموزان در مراکز جامع سنجش است. این ارزیابی در کنار سایر اقداماتی اعم از پایش شاخص توده بدنی نوآموزان پیگیری و رصد می‌شود تا بتوان قبل از ورود به دبستان با مداخله‌های ویژه نوآموزان را برای ورود به دبستان آماده کرد.

وی اضافه کرد: در فرآیند سنجش در کنار ارزیابی موارد مختلف مانند شنوایی‌سنجی و بینایی سنجی فضایی فراهم شده است که در آن نوآموزان تست‌ها و آزمون‌هایی را مانند تست تعادل ایستا و پویا، قدرت و استقامت عضلانی، چابکی و مهارت پرتاب و دریافت انجام خواهند داد و بر اساس نورم ملی سواد بدنی در صورت نیاز به مداخله به کانون‌های سواد بدنی منطقه ارجاع داده خواهند شد تا با یک برنامه تمرینی مشخص در یک دوره حداقل سه ماهه به وضعیت قابل قبول سواد بدنی دست یابند.

گفتنی است؛ ارزیابی شایستگی حرکتی نوآموزان بدو ورود به دبستان، پیش از این به صورت پایلوت برگزار شده بود اما در سال تحصیلی جدید در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha