• پنجشنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402060201329
  • خبرنگار : 50490

نماینده مردم بابل اعلام کرد

قول مساعد برای نرخ گذاری قیمت برنج

قول مساعد برای نرخ گذاری قیمت برنج

ایسنا/مازندران نماینده مردم بابل گفت: هدف از اعتراض نمایندگان شمالی نرخ گذاری قیمت برنج، تشکیل سازمان برنج و استراتژیکی قرار گرفتن محصول برنج بود که مصوب و در انتظار اجرایی شدن آن هستیم.

مهدی سعادتی امروز در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای دولت در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک هفته دولت از رشد و توسعه حوزه آبرسانی در ۷۰ نقطه شهرستان بابل خبر داد و اظهار کرد: در دولت سیزدهم برای آبرسانی به شهرهای گروه الف ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.

وی افزود: در حوزه فاضلاب که بابل دچار عقب ماندگی عدیده بود با پیگیری انجام شده با اعتبار ۷۸۰ میلیارد تومان فاز دوم فاضلاب بابل کلنگ زنی و آغاز به کار کرد.

سعادتی از رشد و اجرای طرح هادی روستایی از ۲۶ درصد به ۳۳ درصد خبر داد و یادآور شد: برای یک‌هزار و ۲۵۰ کیلومتر راه اصلی و روستایی شهرستان بابل  ۸۰ پروژه در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در حوزه محیط زیست ۱۲ تصفیه خانه در این شهرستان احداث شد، تصریح کرد: تخصیص اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی در حوزه فیبر نوری و ۱۷۰ میلیارد تومانی برای ایجاد دکل در مخابرات منطقه مازندران از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم است.

سعادتی با اشاره به اقدامات دولت در حوزه ورزش خاطرنشان کرد: دیوارکشی پروژه ملی زمین حیدرکلا بابل بعد از ۲۲ سال و اجرا و پروژه زیربنایی چمن زمین هفت تیر بابل بعد از ۵۰ سال از دیگر اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم بوده است.

تحصن نمایندگان شمالی در صحن علنی مجلس موثر واقع شد/قول مساعد برای نرخ گذاری قیمت برنج

وی با اشاره به اینکه تمام اقدامات نمایندگان شمالی برای کمک به کشاورزان بی نتیجه بوده است، افزود: با وجود تلاش های انجام شده هنوز برنج روی دست کشاورزان مانده و دچار آفت‌ شده است که ما نمایندگان مازندران از کشاورزان عذرخواهی می کنیم.

نماینده مردم بابل در مجلس از رایزنی، نامه نگاری و نشست با معاون اول رئیس جمهور، وزیر اسبق جهاد کشاورزی، وزیر جهادکشاورزی، وزیر امورخارجه، وزیر کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس مجلس و غیره از تاریخ ۱۴۰۱.۹.۱۶ تاکنون برای حل مشکل کشاورزان  خبر داد و گفت: با تمام این تلاش ها و با وجود دستور رییس جمهور با اختصاص  دو هزار و۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید برنج کشاورزان اما هنوز برنج دست کشاورزان مانده و این پیگیری ها خروجی نداشته است.

وی ادامه داد: برای کمک به کشاورزان نمایندگان استان‌های شمالی در نهایت با حضور در جایگاه هیات رییسه مجلس در جلسه علنی در جریان بررسی عملکرد بخش هایی از قانون بودجه ۱۴۰۲، مطالبات مربوط به حوزه های انتخابیه خود در مورد قیمت و واردات برنج را مطرح کردند.

سعادتی گفت: خواسته نمایندگان شمالی در این اقدام تشکیل سازمان برنج، جلوگیری از ورود بی رویه برنج و طرح استراتژیکی قرار دادن محصول برنج و همچنین قیمت گذاری برنج کشاورزان بود که مصوب شد و به زودی اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha