• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403112418527
  • خبرنگار : 50617

نکوداشت اندیشمند مازندرانی در شهرستان نور برگزار شد

نکوداشت اندیشمند مازندرانی در شهرستان نور برگزار شد

ایسنا/مازندران با همکاری چهار دانشگاه مطرح مازندران آیین نکوداشت سید خلاق میرنیا هریکنده، اندیشمند فرزانه مازندرانی در دانشگاه تربیت مدرس واحد نور برگزار شد.

دکتر عباس اسماعیلی ساری رئیس دانشکده علوم دریایی و منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس واحد نور، چهاشنبه ۲۴ بهمن، در آیین نکوداشت دکتر سید خلاق میرنیا هریکنده، اندیشمند مازندرانی که با همکاری چهار دانشگاه تربیت مدرس واحد نور، دانشگاه مازندران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در دانشگاه تربیت مدرس واحد نور برگزار شد، اظهار کرد: ایده ایجاد پردیس نور در زمستان ۱۳۶۵ بنا به پیشنهاد نماینده وقت نور در مجلس شورای اسلامی آغاز و در ادامه با تلاش‌های فراوان در سال ۱۳۶۹ این مجموعه در ازای مبلغ دو میلیارد ریال از بنیاد مستضعفان خریداری و به دانشگاه تحویل شد.

آئین نکوداشت «سید خلاق میرنیا هریکنده» اندیشمند فرزانه مازندرانی در شهرستان نور

وی با اشاره به اینکه در مراحل آغازین مجموعه دانشکده‌های منابع طبیعی و علوم دریایی در دانشکده کشاورزی ادغام بود، افزود: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۳۷۳ بر اساس مصوبات شورای عالی گسترش پردیس از دانشکده کشاورزی مجزا و در ادامه به دو دانشکده مستقل منابع طبیعی و علوم دریایی تغییر یافت.

اسماعیلی ساری با عنوان اینکه دانشکده پردیس نور دانشگاه تربیت مدرس شرایط بسیار منحصر به‌فردی را برای دانشجویان از جهت دسترسی مستقیم به دریای خزر و همچنین جنگل های هیرکانی فراهم کرده است، ادامه داد: از دیگر مزیت‌های خاص پردیس نور وجود جنگل دو هزار هکتاری آموزشی و تحقیقاتی هیرکانی است.

او بیان کرد: دانشکده‌های منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس واحد نور در حال حاضر جزء برترین دانشکده‌های ایران است.

حشمت الله علی‌نژاد رئیس دانشگاه مازندران نیز در این مراسم با بیان اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی برای افرادی که در حوزه علوم کشور زحمات زیادی کشیدند بسیار خوب است، گفت: دکتر میرنیا شخصیت بزرگ و فرهیخته‌ای هستند که در دو دوره ریاست ایشان در دانشگاه مازندران، همه حوزه‌ها از ایشان راضی بودند.

آئین نکوداشت «سید خلاق میرنیا هریکنده» اندیشمند فرزانه مازندرانی در شهرستان نور

وی سید خلاق میرنیا را سردار سازندگی دانشگاه مازندران برشمرد و افزود: اگر همه ما مثل دانشگاه‌های سمنان و گیلان متحد بودیم در خروجی علمی و پژوهشی در رنکینگ‌های مختلف دنیا حرف بهتری برای گفتن داشتیم.

رئیس دانشگاه مازندران با اعلام اینکه دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل پرچم علم را در مازندران در دست گرفته است، تصریح کرد: دانشگاه مازندران در دوره ریاست دکتر میرنیا از نظر رتبه پژوهشی و علمی ارتقاء یافت و زیرساخت‌های عمرانی آن ساخته شد.

وی از احداث مسکن اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه مازندران در یک زمین ۱۰ هکتاری خبر داد و اظهار کرد: مجوز ساخت این مسکن صادر شد و جهت نگهداشت نخبگان انجام این امر بسیار ضروری است.

علی نژاد تاکید کرد: احداث استخر، سالن اجلاس و ساخت ۷۶۴ واحد خوابگاه متاهلین با پرداخت اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان از سوی شهرداری بابلسر در دانشگاه مازندران انجام خواهد شد.

دکتر سید خلاق میرنیا هریکنده‌ عضو هیئت علمی و دانشیار گروه مهندسی آبخیزداری دانشگاه تربیت مدرس واحد نور نیز اعلام کرد: برگزاری مراسم امروز مسئولیت اجتماعی و دینی بنده را افزایش داده و خداوند را شاکرم که توانستم با تمام عیب‌هایم نظر حسن شما را جلب کنم.

آئین نکوداشت «سید خلاق میرنیا هریکنده» اندیشمند فرزانه مازندرانی در شهرستان نور

وی ادامه داد: همیشه عدالت را در ذهن خود حک کرده و به پست، مقام و موقعیت اجتماعی فردی تعظیم نکردم.

این اندیشمند فرهیخته مازندرانی یادآور شد: اگر مسئولیتی داریم باید به فکر مراجعه کننده باشیم و خودمان را جای آنان قرار دهیم تا بتوانیم مشکلات آنان را درک و حل کنیم.

به گزارش ایسنا؛ دکتر سید خلاق میرنیا هریکنده دارای مدرک تحصیلی دکترا در رشته خاکشناسی، گرایش حفاظت آب و خاک از دانشگاه تربیت مدرس است.

این اندیشمند فرهیخته مازندرانی سوابق اجرایی مشاور وزیر بازرگانی در امر تنظیم بازار محصولات کشاورزی، معاون آموزش و برنامه ریزی و معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست، قائم‌مقام سازمان حفاظت محیط زیست، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و ریاست دانشگاه مازندران را در کارنامه خود دارد.

آئین نکوداشت «سید خلاق میرنیا هریکنده» اندیشمند فرزانه مازندرانی در شهرستان نور

به گزارش ایسنا، سید خلاق میرنیا هریکنده دارای ۲۹ مقاله کنفرانسی و ۲۴ مقاله ژورنالی در مجلات داخل کشور است و طی ۲۳ سال با ۱۰ پژوهشگر مختلف همکاری مستقیم علمی داشته که بیشترین همکاری وی با سید حمیدرضا صادقی در انتشار ۱۱ مقاله علمی بوده است و مقالات منتشر شده ایشان بیشتر در موضوعات فرسایش خاک، بارانساز مصنوعی، مدیریت منابع آب زیرزمینی و modflow تهیه شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha