سعید سلیمانی در نخستین نشست تشکیلاتی قرارگاه جهادی سلامت در مشهد اظهار کرد: فعالیتهای پزشکی یکی از اقدامات اثرگذار در حوزه جهادی است.
وی در ارتباط با برنامههای آینده این بنیاد، گفت: در نظام تفکر راهبردی مقام معظم رهبری نظمی وجود دارد که در بیانه گام دوم انقلاب اسلامی چهارچوب مشخصی برای نسل سوم و چهارم پیشبینی شده است.
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد: رسیدگی به محرومین یکی از دغدغههای جدی مقام معظم رهبری است که در بیانه گام دوم انقلاب هم به این موضوع اشاره کردهاند.
وی اضافه کرد: برای اثرگذاری روی نسل نوین نیاز به جریان نرمافزاری داریم و در این زمینه باید برنامهریزی مناسبی داشته باشیم.
سلیمانی یادآور شد: جمع جهادی یکی از شعبات نسلسازی مقام معظم رهبری بود که یکی از دغدغههای جدی معظمله است و غیر از مباحث درمان قرار است که این جریان انقلابی در بین مردم حضور پیدا کرده و ضمن توجه به اقدامات درمانی زمینه رفع چالشهای زندگی مردمی را فراهم کند.
وی با اشاره به تغییر روش فعالیتهای امور خیریه در کشور، افزود: از یک دهه گذشته فعالیتهای خیریهای توسط نیروهای جهادی در حال انجام است و جایگزین سازمانهای مردم نهادی شدند که برنامهای برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نداشتند.
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: چشمانداز مشترک در نشستهای تشکیلاتی قرارگاههای جهادی باید تعریف شود و قطع به یقین در حوزه سلامت راهبردها و برنامههای آینده تعریف شده است.
وی هدف این مجموعه را ایجاد سرمایه اجتماعی برای نظام ذکر کرد و افزود: در این زمینه اقدامات مناسبی در طول این مدت انجام شده است.
سلیمانی اضافه کرد: در طراحی نوین بنیاد احسان و قرارگاه جهادی سلامت طرح تخصصی کردن خدمات را در برنامه کاری خویش قرار دادیم. قرارگاه جهادی سلامت با سابقه و نگاه راهبردی که دارد، مدنظر دارد برنامههای شبکهای زمینه عدالت در سلامت را فراهم کند.
وی با اشاره به موفقیت کار تیمی مهندسان و پزشکان در طرح لبخند احسان در قرارگاه جهادی سلامت، افزود: اتفاقات بسیار مناسبی در این تجربه مشترک شکل گرفته و بنا داریم که فعالیتها را گسترش دهیم و پروژه لبخند به دلیل گره خوردن به تیم تخصصی پزشکان دغدغهمند موفق بوده است.
مدیرعامل بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) یادآور شد: جامعه پزشکی علاقمند به فعالیت جهادی هستند و در این زمینه دغدغه دارند. باید این ظرفیت را شناسایی و نسبت به جذب پزشکان علاقمند به رفع درد مردم اقدام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر در حوزه جهادی هوشمندانه عمل کنیم و کمکها به موقع دریافت شود زمینه جذب سرمایههای اجتماعی فراهم میشود.
سلیمانی یادآور شد: شرکت برکت تل که چندین تجربه بسیار موفقی در کرونا داشتند و با توجه به بیمارستان فوق تخصصی که ایجاد شده ظرفیت بسیار مناسبی برای ایجاد و جذب سرمایه اجتماعی دارد.
سلیمانی ادامه داد: با توجه به ورود مناسب به فعالیتهای جهادی در حوزه عمرانی باید تلاش کنیم که محور برنامهها را در سایر حوزهها هم ارتقاء دهیم و تنها در حوزه فعالیتهای عمرانی درجا نزنیم.
وی یادآور شد: جریانهای فعالیت خیریهای حوزه عمرانی و پزشکی شبکه خیرین بسیار بزرگی هستند که از ظرفیت مالی و علمی مناسبی برخودار هستند که انتظار داریم نیروهای جهادی با نزدیک کردن خودشان به این شبکه بتوانند در زمینه توسعه فعالیتهای خویش از ظرفیت این مجموعه به خوبی بهرهبرداری کنند.
انتهای پیام
نظرات