• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402052817589
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

اجرای ۲۲۳ پروژه زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان

اجرای ۲۲۳ پروژه زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در دولت سیزدهم سه شهرک ناحیه صنعتی به بهره‌برداری رسیده است، گفت: تاکنون ۲۲۳ پروژه زیرساختی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اجرا شده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا راشکی روز گذشته با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا بیان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان از مرداد ماه ۱۴۰۰ تا پایان خرداد ماه امسال، ۳۳۱ فقره قرارداد واگذاری زمین صنعتی با سرمایه‌گذاران و کارآفرینان منعقد کرده است.

راشکی گفت: در دولت سیزدهم، ۱۵۲ واحد تولیدی و صنعتی به بهره‌برداری رسیده و از این طریق برای ۱۳۷۶ نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان شرکت سهامی خاص خودگردانی است که تحت نظارت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران بوده و وظیفه آماده سازی، تامین، ایجاد و توسعه زیرساخت‌های صنعتی استان در قالب شهرک‌ها و نواحی صنعتی و همچنین حمایت، هدایت و پشتیبانی از صنایع کوچک را بر عهده دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این شرکت تلاش می‌کند تا با تعامل مناسب و داشتن مشتریان، سهامداران، کارکنان بتواند با قرار گرفتن در نقش الگو در فعال کردن و توانمند ساختن حداکثری واحدهای صنعتی مستقر در آن، به عنوان یکی از شرکت‌های صنعتی دارای جاذبه حداکثری برای متقاضیان صنعتی و جذب ایشان برای سرمایه‌گذاری صنعتی در کشور عمل کند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: ۴ میلیارد و ۷۵۱ میلیارد ریال حجم سرمایه‌گذاری واحدهای به بهره‌برداری رسیده است.

راشکی از افتتاح واحد تولیدی آریا شیمی شرق مستقر در شهرک صنعتی زاهدان خبر داد و گفت: این واحد تولیدی در سطح ملی و بین المللی فعالیت می‌کند.

وی از احیا ۹ واحد تولیدی غیرفعال در مدت فوق خبر داد و گفت: رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی همواره در دستور کار قرار دارد.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان همچنین درخصوص نقش رسانه ها در جامعه نیز خاطر نشان کرد: در حقیقت هر آنچه که قابلیت انتقال پیام به مخاطب موردنظر را دارا باشد، می‌تواند رسانه نام بگیرد. به این معنا که بتوان در یک زمان خاص یک پیام مشخص را به عموم مخاطبان ارسال کرد تا در دسترس آن‌ها قرار گیرد.

راشکی تاکید کرد: با توجه به کارکردهای متنوع رسانه‌های جمعی، همچون آگاهی بخشی و اطلاع رسانی، ایجاد انسجام وتعلق اجتماعی، نظارت بر عملکرد ساختار قدرت و فراهم آوردن زمینه‌های مشارکت عمومی و نظارت همگانی در نظام اجتماعی، می‌توانند جایگاه در خور اعتنائی در تکوین، تکامل و نهادینه‌سازی شاخص‌ها و عناصر بنیادین ساختار سیاسی جامعه داشته باشند.

راشکی بیان کرد: رسانه‌های خبری نظیر روزنامه، مجله، کتاب، رادیو، تلویزیون، اینترنت و مانند آن به عنوان یکی از نهادهای مهم جامعه با تأثیری که بر عقاید و آرا و دیگر ابعاد زندگی بشر دارند، واقعیت‌های سیاسی و اجتماعی خاصی را برای مردم خلق می‌کنند و تعیین کننده چشم‌انداز ما از جهان هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha