علیرضا قاسمی امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن در حاشیه آیین بهرهبرداری از طرحهای آبرسانی بیان کرد: این طرحها شامل آبرسانی به هشت روستا، رفع تنش آبی از ۲۸۱ روستای دومک، چاه زرد و مجتمع گلوگاه و آبرسانی به ۴۵ روستای فاقد دهیاری با استفاده از اعتبارات ارزش افزوده است.
وی افزود: با بهرهبرداری از این طرحها، جمعیتی بیش از ۲۴ هزار نفر از مزایای آب آشامیدنی سالم و پایدار بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به قدمت مجتمعهای آبرسانی دومک و چاهزرد که در دهه ۸۰ به بهرهبرداری رسیدهاند، اظهار کرد: این مجتمع روستایی با پوشش ۱۷۶ روستا، آبادی و سامانه عشایری و جمعیتی بیش از ۱۲ هزار نفر، همواره با مشکل تنش آبی مواجه بوده است.
وی تاکید کرد: به منظور رفع این مشکل، در سال جاری دو حلقه چاه جدید حفر و تجهیز و خطوط انتقال به آنها متصل شده، اعتبار هزینه شده برای این اقدامات و همچنین اجرای خط و شبکه برای چهار روستای جدید، ۱۲۰ میلیارد ریال بوده است.
قاسمی همچنین به مجتمع آبرسانی گلوگاه با پوشش ۱۰۵ روستا، آبادی و موتور آب و جمعیتی بیش از ۵۸۵۰ نفر اشاره و اظهار کرد: این مجتمع در سال ۹۵ تکمیل و به بهرهبرداری رسیده با این حال، به منظور بهبود وضعیت آبرسانی در این منطقه، یک حلقه چاه به عمق ۱۴۰ متر حفر، خط برق و خط انتقال آب اجرا و پنج کیلومتر شبکه نیز توسعه یافته و اعتبار هزینه شده برای این طرح ۶۰ میلیارد ریال بوده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این، طرحهای آبرسانی به روستای شورچاه با جمعیت ۳۸۰ نفر، مجتمع دو روستایی چاه حسینعلی با جمعیت ۲۷۰ نفر، هامون ثمر با جمعیت ۲۶۴۰ نفر و بهرهبرداری از چاه شماره سه نصرت آباد نیز به بهرهبرداری رسیدهاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: همچنین، عملیات آبرسانی به ۴۵ روستا با جمعیت ۳۱۵۷ نفر از محل اعتبارات مناطق فاقد دهیاری با اعتبار ۱۳۰میلیارد ریال انجام شده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از آب و فاضلاب استان، قاسمی بیان کرد: از آغاز عملیات اجرایی برای رفع تنش آبی مجتمع گراغه و حصارویه با حفر و تجهیز چاههای جدید با برآورد اعتبار مورد نیاز ۱۱۰ میلیارد ریال خبر داد.
انتهای پیام
نظرات