• چهارشنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402052515658
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل کانون پرورش فکری استان عنوان کرد:

ضرورت راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار روستایی در استان اردبیل

ضرورت راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار روستایی در استان اردبیل

ایسنا/اردبیل مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل ضمن اشاره به وجود تجهیزات راه اندازی کتابخانه های سیّار روستایی در استان گفت: به دلیل نبود نیروی انسانی امکان استفاده از این تجهیزات و راه اندازی کتابخانه های سیّار روستایی وجود ندارد که این مهم نیازمند توجه ویژه مسئولین ارشد استانی است.

ملیحه ملک‌زاده فرد در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه کانون پرورش فکری استان دارای ۱۲ هزار عضو و ۲۳ مرکز می باشد اظهار کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش بسیار مهمی در فرهنگ‌ سازی و الگوسازی در جامعه دارد و یکی از مراکز فرهنگی تاثیرگذار در سطح کشور است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بیان کرد: نمایشگاه گروهی هنرمندان نوجوان کانون استان اردبیل با عنوان «آوای نقوش و کتیبه‌ها» با حضور مسئولین کشوری و ارشد استان اردبیل در نگارخانه ختایی بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی افتتاح شد.

ملک‌زاده فرد، هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی تاریخ هنر و معماری دوره صفویه برای نسل‌های جدید عنوان کرد و گفت: هنر ایران پس از اسلام یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود را در عهد صفوی تجربه کرد که کانون استان اردبیل سعی کرد با اجرای این رویداد هنری در نکوداشت هفته اردبیل، نقوش و کتیبه‌های بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی را توسط اعضا و مربیان  باذوق و هنرمند بازآفرینی کند.

وی تصریح کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می تواند به عنوان مرجع امورات مربوط به کودکان و نوجوانان باشد و در تمام تصمیم‌گیری‌هایی که درباره این قشر از جامعه گرفته می شود کانون پرورش فکری نیز جزو اعضای اصلی و تاثیرگذار آن باشد.

ملک‌زاده فرد بیان کرد: هدف اصلی از برگزاری دوره های آموزش و کارگاه های تخصصی در کانون پرورش فکری صرفاً یادگیری مثلاً نقاشی یا سفالگری نیست بلکه هدف تربیت و پرورش افکار و اندیشه ها در کودکان و نوجوانان است و تمام این دوره های آموزشی و کارگاه های تخصصی ابزاری برای تربیت و پرورش این قشر از جامعه است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در خصوص عضویت افراد در کانون گفت: از اولین ثمره های عضویت در کانون دریافت کتاب به صورت امانت برای مطالعه می باشد و در کنار آن به هرکدام از کارگاه های تخصصی که علاقه داشته باشند می توانند ثبت نام کنند.

ملک‌زاده فرد اظهار کرد: از مزیت های عضویت در کانون این است که در کنار شرکت در کارگاه های تخصصی می توانند در گروه های روخوانی کتاب، تماشا و نقد فیلم و ... که توسط مربیان کانون و با حضور افراد برگزار می شود و سعی می شود یک گفتگویی بین افراد حاضر شکل گیرد و از این طریق استعداد افراد نیز شناسایی و به سمت پرورش آن گام برداشته شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل با اشاره به اینکه اعضای کانون استان اردبیل در مسابقات مختلف جهانی دارای مقام هستند گفت: حضور کودکان و نوجوانانی که در مسابقات جهانی کسب مقام کردند در کانون پرورش فکری قطعاً باعث انگیزه برای سایر افراد عضو می شود و امسال نیز سه اثر از کودکان و نوجوانان در زمینه شعر و داستان به صورت کتاب به چاپ رساندیم.

ملک‌زاده فرد بیان کرد: در طرح کانون مدرسه که با همکاری آموزش و پرورش استان برگزار می کنیم در طول هفته یک جلسه دانش آموزان به مراکز کانون مراجعه می کنند و از نزدیک با کانون آشنا می شوند و همین امر باعث حضور و ثبت نام آنها در دوره ها، کارگاه ها و برنامه های مختلف کانون پرورش فکری می شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل اظهار کرد: ۷ دستگاه نیسان که به عنوان کتابخانه سیّار برای مراجعه به مراکز روستایی خریداری شده بودند بعد از گذشت چند سال هنوز به خاطر نبود نیروی انسانی امکان استفاده از آنها وجود ندارد و به خاطر همین موضوع دچار فرسودگی نیز می شوند که هزینه نگهداری را افزایش داده است و راه اندازی کتابخانه سیّار نیازمند توجه مسئولین ارشد استانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha