• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402052314120
  • خبرنگار : 50204

مدیرکل بیمه سلامت استان اعلام کرد

۳۰۰۰ تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت استان مرکزی/توسعه بیمه رایگان تا دهک پنجم

۳۰۰۰ تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت استان مرکزی/توسعه بیمه رایگان تا دهک پنجم

ایسنا/مرکزی مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: سازمان مکلف است نسبت به برقراری پوشش بیمه تمام اتباع بیگانه که کمیساریای عالی پناهندگان اسامی آنها را اعلام کند، اقدام کند و در استان مرکزی ۳۶۹۷ نفر از اتباع تحت پوشش این بیمه هستند.

محمدرضا جیریایی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه سلامت به ویژه سازمان بیمه سلامت که سازمانی خدمت رسان و حمایتی است، می‌طلبد که تمامی فعالیت ها در حوزه های خدمت رسانی و حمایتی برای جامعه هدف اطلاع رسانی شود که خوشبختانه در این حوزه با همکاری رسانه ها اطلاع رسانی به خوبی انجام می شود.

وی با بیان اینکه صندوق روستاییان و صندوق بیمه همگانی(ایرانیان) دو صندوق عمده در سازمان بیمه سلامت هستند، گفت: ۸۵ درصد جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت از خدمات رایگان استفاده می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی تصریح کرد: پیش از این ۳ دهک اول جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت بودند که اخیرا دو دهک دیگر اضافه شده و ۵ دهک بعدی نیز به ترتیب ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد حق سرانه را به صورت مشارکتی پرداخت می کنند و دهک دهم نیز باید مشارکت کامل را در پرداخت حق سرانه داشته باشد.

جیریایی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان مرکزی ۶۵۴ هزار و ۶۵۷ نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند گفت: از این تعداد ۳۲۶ هزار نفر تحت پوشش صندوق روستایی و ۱۸۳ هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه همگانی یا ایرانیان قرار دارند.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی خاطرنشان کرد: سال گذشته با توجه به قانون بودجه، هیئت وزیران در شهریورماه، اساسنامه صندوق بیمه بیماری های خاص و صعب العلاج را تصویب و برای اجرا به وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت ابلاغ کرد. بعد از تدوین دستورالعمل اجرایی و بخشنامه های مرتبط از سوی سازمان بیمه سلامت، این صندوق فعالیت خود را در استان آغاز کرد و در پایان سال گذشته ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به این افراد کمک شد.

جیریایی اضافه کرد: در سه ماهه ابتدایی امسال نیز ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به این اقشار صعب العلاج کمک شده است، ۱۰۷ بیمار خاص تحت پوشش این صندوق هستند و ۶۰ نوع بیماری خاص در سیستم های الکترونیک سازمان تعریف شده است.

وی در خصوص درمان ناباروری خاطرنشان کرد: این درمان از سال ۱۴۰۰ توسط سازمان کلید خورد و تمامی خدمات تشخیصی و درمانی و دارویی تحت پوشش این سازمان قرار گرفت. سازمان در راستای کمک به زوجین نابارور موفقیت های خوبی را کسب کرده است. در استان مرکزی ۱۷۱ زوج نابارور در سامانه ها ثبت نام شده اند و ۱۲۰۰ بار مراجعه طی سال گذشته برای این زوجین ثبت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: تمامی تست های تشخیصی و درمانی و داروهای این زوجین از طریق تکولوژی های گران قیمت ارائه می شود که سازمان توانسته مبلغ قابل توجهی از این خدمات را تحت پوشش قرار دهد.

جیریایی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت رشد شتابداری در حوزه خدمت رسانی داشته که جای تقدیر و تشکر از سیاست مداران و تصمیم گیران در این حوزه دارد. یکی از پیشرفت های سازمان، الکترونیکی کردن تمام خدمات قابل ارائه به بیمه شده و پزشکان و موسسات درمانی است که خوشبختانه از سال ۱۴۰۰ این اقدام آغاز شده و از سال ۱۴۰۱ صد درصد خدمات به صورت الکترونیک ارائه می شود.

وی افزود: در حوزه الکترونیک دسترسی به آمارهای خوبی برای تصمیم گیری و تصمیم سازی مخصوصا در حوزه سلامت در کلان کشور وجود دارد که می تواند برای سیاست مداران اطلاعات خوبی جهت تصمیم گیری در آینده باشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با اشاره به مهمترین چالش های بیمه ای بیان کرد: تاکنون دولت ها سعی کرده اند که پرداخت و منابع و تخصیص های بیمه سلامت در اولویت باشد ولی از آنجاکه صنعت بیمه در بخش دولتی، وابسته به منابع دولت است تاخیر در پرداخت این منابع در روند ارائه خدمت تاثیر دارد.

جیریایی در خصوص مقایسه صنعت بیمه در ایران و سایر کشورها بیان کرد: صنعت بیمه در دنیا در هر کشور ساختار خود را دارد و در ایران نیز ساختار این صنعت، بومی و خاص این کشور است، به عنوان مثال سیستم نظام ارجاع و پرشک خانواده در دنیا از حدود ۵۰ سال پیش شروع شده و هنوز به تکامل نرسیده و ایران نیز از سال ۸۳ این سیستم را در سازمان برای جمعیت بیمه شده روستایی و اخیرا برای سیستم نظام شهری ایجاد کرده، اما ارائه خدمات و سیاست ها در ایران با ارائه خدمات کشورهای پیشرفته و سیاست آنها تفاوت دارد. در ایران این سیستم دولتی است و به همین منظور تفاوت زیادی با کشورهایی دارد که منابع آنها خودگردان است.

وی تاکید کرد: نیاز است که در ایران، در هر استان، صنعت بیمه مطابق با ویژگی ها و نیاز آن استان بومی سازی شود تا بتوان اثربخشی را افزایش داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha