• شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402052112525
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل انتقال خون استان خبر داد؛

راه اندازی مراکز اهدای خون در ۳ شهر جنوبی سیستان و بلوچستان

راه اندازی مراکز اهدای خون در ۳ شهر جنوبی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: برای اولین بار پس از تشکیل کمیته های تخصصی انتقال خون در حوزه فرمانداری های جنوب استان ،با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و همکاری مرکز بهداشت دشتیاری، نیکشهر و کنارک مراکز اهدای خون در این مناطق افتتاح می‌شود.

دکتر ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا- افزود: روزهای ۲۱ و ۲۲ مرداد این مرکز اهدای خون در شهرستان دشتیاری ۲۳ و ۲۴ مرداد در شهرستان نیکشهر و روزهای چهارشنبه و پنج شنبه ۲۵ و ۲۶ مرداد در شهرستان کنارک تیم های تخصصی خونگیری پذیرای اهداکنندگان استان برای تامین خون مورد نیاز بیماران نیازمند در این مراکز خواهند بود.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: با توجه یه کمبود و مصرف بالای خون و فرآورده های خونی در استان حضور حداکثری مردم در این مراکز مایه خشنودی خدای متعال خواهد بود.

صفدری اضافه کرد: با توجه به اینکه خون عنصر حیاتی است که فقط از مسیر اهدا تامین می‌شود از مردم دشتیاری، نیکشهر و کنارک دعوت می شود تا در مراکز اهدای خون حاضر شوند و با اهدای خون خویش نجات بخش زندگی هم وطنان خویش باشند.

وی خاطرنشان کرد: علت تشکیل این مراکز تسهیل فرآیند اهدای خون برای افرادی است که با توجه به بعد مسافت تاکنون نتوانسته اند در این امر خداپسندانه شرکت کنند.

صفدری تاکید کرد: یقیناً تبیین فواید اهدای خون و شرایط اهدا نقش مهمی در از بین بردن شایعات و ترس از اهدای خون خواهد داشت.

مدیرکل انتقال خون استان سیستان و بلوچستان گفت: ماهانه در استان به ۱۲هزار واحد خون نیازمندیم که نیمی از آن در داخل و نیم دیگر از استانهای دیگر وارد می شود.

صفدری بیان کرد: فعالیت اصلی انتقال خون استان فراهم کردن فرآورده‌های خونی سالم برای گروه‌های هدف شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، مادران باردار، اتاق عمل و تصادفات جاده‌ای است.

وی اظهار کرد: یکی مشوق‌های مهم در بحث اهدای خون، توصیه و نقش مهم علما و روحانیون، ریش سفیدان و معتمدین استان به مردم است.

مدیرکل انتقال خون استان سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان با بیش از ۳۳۰۰ بیمار تالاسمی ماژور بالاترین آمار کشوری را داراست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha