به گزارش ایسنا، مجید الهی راد در دیدار با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی، سردبیر و اعضای تحریریه این خبرگزاری در استان، اظهار کرد: تاکنون ۲ دوره از این جشنواره قرآنی در استان برگزار شده که طی دوره نخست ۳۴۰ نفر و در دوره دوم ۷۶۰ نفر شرکت کننده داشت.
وی افزود: این جشنواره امسال نیز با حضور تعداد بیشتری از مددجویان علاقهمند برگزار میشود و تاکنون ۱۶۰۰ نفر، پیش ثبتنام خود را انجام دادهاند.
وی تاکید کرد: در خراسان شمالی تاکنون جشنواره قرآنی با این تعداد از شرکت کننده برگزار نشده و این نشان دهنده ظرفیتهای بالای معنوی در کمیته امداد است.
الهی راد گفت: این جشنواره در سه سبد آوایی مفاهیم و هنری در سه رده سنی زیر ۱۲ سال، ۱۲ تا ۱۶ سال بالای ۱۶ سال برگزار میشود.
به گفته وی، مهلت ثبت نام علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره تا پانزدهم شهریور ماه امسال تعیین شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی همچنین به اعتبارات تسهیلاتی برای ایجاد اشتغال در این مجموعه اشاره کرد و افزود: برای امسال درخواست اعتبار ۸۱۰ میلیارد تومانی داریم تا به واسطه آن بتوانیم ۸ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی در استان ایجاد کنیم.
وی همچنین گفت: امسال ۱۲۶ نفر را برای اربعین حسینی به کربلا اعزام خواهیم کرد که این افراد، جزو فعالان محلات کم برخوردار در طرح توسعه ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور هستند.
الهی راد در پایان از فعالیت رسانهای ایسنا در استان تقدیر کرد و گفت: این رسانه با تولیدات خود قدمهای بزرگی در راستای کاهش محرومیت برداشته است و تاثیر بسیاری در تصمیم سازی مدیران دارد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان شمالی نیز در این دیدار، رسالت ایسنا را انتشار اخبار دقیق دانست و گفت: جهاد دانشگاهی با ظرفیتهای بسیاری که دارد میتواند در بخشهای مختلف کمک حال دستگاههای اجرایی باشد تا به اهدافشان که در نهایت خدمت مؤثر به مردم است، برسند.
الهام آزادزاده همچنین بر اهمیت فعالیت جهادگران دانشگاهی در مسیر پیشرفت اهداف متعالی انقلاب اسلامی تاکید و بر دوری جستن جهادگران از اقدامات خارج از شان تأکید کرد.
سردبیر خبرگزاری ایسنا خراسان شمالی نیز بیان کرد: تلاش شده است تا در این مجموعه، دقت فدای سرعت نشود و چالش ها و در عین حال عملکرد موثر مسئولان در راستای جهاد تبیین در فضای رسانهای منتشر شود.
سید پوریا مسلمی افزود: آموزش در کمیته امداد یکی از مؤلفه های مهم محسوب می شود که با توجه به آن می توان افراد تحت پوشش را به خودکفایی رساند، لذا باید از همه پتانسیل های استان استفاده کرد تا مددجویان، صرفا پس از توانمند شدن از زیر چتر حمایتی این مجموعه خارج شده و به اشتغالزایی بپردازند.
انتهای پیام
نظرات