سید علیرضا موسوی در گفت وگو با خبرنگاران، با اشاره به وظایف نیروگاه برق شهید بهشتی لوشان در امر تولید برق، اظهار کرد: به دنبال تولید مستمر و پایدار برق هستیم.
وی با بیان اینکه نیروگاه شهید بهشتی لوشان نیم قرن قدمت دارد و از سال ۱۳۵۲ وارد مدار شده است، افزود: نیروگاه یک موجود کاملا زنده بوده و تعطیلی ندارد و ۲۴ ساعته کار تولید برق انجام می شود.
مدیرعامل نیروگاه شهید بهشتی لوشان، با اشاره به فعالیت ۳۰۰ نفر در این مجموعه، عنوان کرد: قدردان نیروهای آماده به کار نیروگاه هستیم، زیرا در بدترین شرایط کاری و دمایی برای برق رسانی به مردم تلاش می کنند.
موسوی مدیریت انرژی را دوسویه دانست و از مردم خواست برای گذر از این شرایط همراهی داشته باشند و خاطرنشان کرد: آمار تولید برق ماهانه و سالانه در نیروگاه لوشان متفاوت است.
وی ظرفیت این نیروگاه را ۳۶۰ مگاوات دانست که با دو واحد بخار ۱۲۰ مگاواتی و دو واحد گازی ۶۰ مگاواتی فعالیت می کند و گفت: تکنولوژی به کار رفته در نیروگاه لوشان مربوط به پنج دهه قبل است که کار ما را در امر نگهداری و بهره برداری از نیروگاه دشوار می کند؛ البته فضای تحریم بر صنعت نیروگاهی ما سایه انداخته و تامین قطعات را با چالش مواجه کرده، اما از تجارب موجود استفاده و با تکیه بر دانش داخلی، زمینه ساخت و مهندسی معکوس تجهیزات را فراهم کردیم.
مدیرعامل نیروگاه لوشان با بیان اینکه در اوج مصرف شبکه برق هستیم، ادامه داد: فرایند تولید برق در نیروگاه بخار، با تبخیر آب به صورت فوق بحرانی در دمای ۵۳۰ تا ۵۴۰ درجه سانتی گراد بوده و بخار آب مقطر در سیکل بسته و دیگ بخار قرار می گیرد. در واقع آب به دمای و فشار بالا می رسد و توربین های بخار را با ۳۰۰۰ دور در دقیقه به چرخش در می آورد و در انتها به ژنراتور و سپس تولید برق می رسد.
وی با اشاره به اتصال نیروگاهها با شبکه ملی کنترل برق ایران و دیسپاچینگ ملی، یادآور شد: مرکز مدیریت برق ایران به صورت لحظهای میزان تولید و مصرف برق سراسر کشور را پایش و کنترل میکند.
موسوی گفت: خط قرمز وزارت نیرو، عدم قطع برق خانگی در اوج مصرف است.
انتهای پیام
نظرات