سیروس پناهی در گفتوگو با ایسنا، درباره برداشت محصول انجیر در شهرستان طارم، اظهار کرد: برداشت انجیر در شهرستان طارم از اوایل مردادماه آغاز شده و تا اواخر شهریور ماه ادامه خواهد داشت که در این مدت ۴۰۰ بهرهبردار طارمی درحال برداشت این محصول هستند.
وی افزود: سطح زیر کشت محصول انجیر در شهرستان طارم ۱۴۰ هکتار است که که از این میزان ۱۳۲ هکتار بارور بوده و ۸ هکتار نیز غیر بارور و نهال هستند. همچنین ۸۵ درصد از محصول انجیر به صورت تازهخوری و ۱۵ درصد به صورت سنتی و خشک شده مصرف میشود.
این مسئول با بیان اینکه پیش بینی میشود ۸۵۰ تن انجیر از سطح باغات شهرستان برداشت شود که این میزان نسبت به سال گذشته با افزایش ۱۵ درصدی مواجه بوده است، تصریح کرد: باغات انجیر در شهرستان طارم به صورت پراکنده است و درختان انجیر در کنار درختان دیگر یا در حاشیه باغات هستند.
پناهی ادامه داد: ارقام غالب انجیر در شهرستان طارم ارقام کاشانی سفید، کاشانی سیاه، زرد کلوج و محلی است. همچنین روستاهای کهیا، قلات، سانسیز، کلیم، شیت و کلوجآباد بیشترین میزان تولید انجیر در شهرستان طارم را دارند.
کارشناس مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: امیدواریم ماشینآلات کشاورزی در شهرستان طارم تجهیز شود. همچنین ورود دستگاههایی همچون دستگاههای خشککن و ایجاد سالنهای فرآوری انجیر کمک خوبی برای باغداران محسوب میشود زیرا قیمت فروش انجیر خشک چندین برابر محصولی است که به صورت تازهخوری مصرف میشود.
انتهای پیام
نظرات