• دوشنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1402050905368
  • خبرنگار : 50233

/جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان/

معاون استاندار سمنان در بازدید از ایسنا: جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند

معاون استاندار سمنان در بازدید از ایسنا: جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند

ایسنا/سمنان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با حضور در جهاددانشگاهی استان از بخش های مختلف این نهاد انقلابی و از جمله بخش های پژوهشی و آموزشی، خبرگزاری ایسنا، آزمایشگاه مواد معدنی، مرکز علمی و کاربردی و...بازدید کرد.

محمدرضا صادقی، در حاشیه این بازدید در گفت و گو با ایسنا ضمن پاسداشت سالروز تاسیس جهاددانشگاهی به فرمان امام راحل و با گرامیداشت یاد شهید کاظمی آشتیانی از وی به عنوان یکی از شاخص ترین نمادهای جهاددانشگاهی نام برد و اظهار کرد: نام این شهید والامقام در تارک جهاددانشگاهی کشور می درخشد.

وی بر ضرورت معرفی این شخصیت برجسته علمی تاکید و تصریح کرد:  باید این شخصیت علمی برجسته به عنوان یک الگوی تمام عیار به جوانان و نوجوانان کشورمان معرفی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از جهاددانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای مورد اعتماد مقام معظم رهبری یاد کرد و افزود: اعتماد رهبری معظم انقلاب به این نهاد نتیجه داد و جهاددانشگاهی در کشور منشا خدمات ارزشمند و شایانی شده است.

وی ادامه داد: دستاوردهای بزرگ جهاددانشگاهی در سلول های بنیادی، علم ژنتیک، علوم سلولی و جنینی و... قابل ستایش است.

معاون استاندار سمنان در بازدید از ایسنا: جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند

صادقی با اذعان به اینکه جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند، گفت: جهاددانشگاهی در درمان و سلامت علم پایه ی دانشگاهی و دانش بنیان در مرزهای دانش روز حرکت می کند.

وی همچنین به تمجید از فعالیت های جهاددانشگاهی استان در یکی دو سال اخیر پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی استان سمنان یکی از دستگاه های موفق در استان است که در حوزه های دانش بنیان منشأ خدمات و تحولات اساسی در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز اصلاح به‌نژاد دام سنگسری در راستای دستور رئیس جمهور در خصوص ایجاد قطب مدرن و دانش پایه دامپروری در شهرستان مهدیشهر، توسعه فناوری های پزشکی، ورود به فرآوری مواد معدنی و توسعه خدمات آموزشی و پژوهشی و... از جمله خدمات پیشروی جهاددانشگاهی استان سمنان است.

معاون استاندار سمنان در بازدید از ایسنا: جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند

 معاون استاندار سمنان با بیان اینکه جهاددانشگاهی در زمینه دام های سبک و سنگین، ذخائر ژنتیکی دام و تکنولوژی های به نژاد دامی کارهای بزرگی انجام داده اضافه کرد: استان سمنان در زمینه اقتصاد دامپروری از توان و ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به طرح ملی تبدیل مهدیشهر به قطب دامپروری، از تکمیل زنجیره دامپروری با همکاری جهاددانشگاهی سمنان خبر داد و گفت: تکمیل زنجیره و خوشه دامپروری و ارتقا و رشد اقتصاد دام در استان نیازمند چند مولفه اساسی و از جمله توسعه دامپروری ها در استان، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین رشد پایه های علمی اقتصاد دامپروری هستیم.
وی با بیان اینکه توسعه دامپروری با فرهنگ مردم و خصوصا عشایر استان عجین است افزود: مرکز به نژاد دامی جهاددانشگاهی و مرکز اصلاح نژاد گوسفند سنگسری در شهرستان مهدیشهر در واقع مهمترین زیرساخت و اساس و پایه فعالیت های علم پایه مرتبط با طرح ملی قطب دامپروری در استان است.

وی حفظ ذخائر ژنتیکی و اصلاح ژن دام های نژاد بومی منطقه را یک ضرورت خواند و گفت: خوشبختانه با ایجاد مرکز به نژاد دام سبک جهاددانشگاهی استان، این مهم در استان صورت می گیرد.

صادقی با بیان اینکه گام بعدی ایجاد مرکزی برای دام سنگین است ادامه داد: استان سمنان از دیرباز در زمینه دام های سنگین و خصوصا پرورش شتر از استان های ممتاز در سطح کشور بوده است.

معاون استاندار سمنان در بازدید از ایسنا: جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان از جهاددانشگاهی به عنوان یک برند شاخص نام برد و اضافه کرد: مرکز تخصصی دیابت و درمان زخم جهاد دانشگاهی استان سمنان یکی دیگر از خدمات شاخص این نهاد انقلابی در استان است که با تلاش جهادی ریاست جهاددانشگاهی استان ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان در زمینه های آموزشی نیز از توان و پتانسیل زیادی برخوردار است به دستگاه های اجرایی استان توصیه کرد: از این ظرفیت ها استفاده بیشتری کنند.

معاون استاندار سمنان در بازدید از ایسنا: جهاددانشگاهی در لبه علم دنیا حرکت می کند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha