• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402050804804
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن افزایش می یابد

ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن افزایش می یابد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت: از ابتدای امسال تاکنون در ۲۲ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی ۶۵۴ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که قریب به ۹۱۵ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مهدی شهرکی در گفت وگو با ایسنا- افزود: با هدف دستیابی استان به خود اتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی تعداد ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه و تولید سالیانه ۶۳۰۰ تن در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث می باشد.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را ۴۰ درصد اعلام و اظهار کرد: با به بهره‌برداری رسیدن کامل این واحد ها ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان زاهدان به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تن افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان زاهدان دارای ۳۲ واحد مرغداری است که توان تولید سالیانه ، ۵۰۹۰ تن گوشت مرغ را دارا هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha