مجید یوسفی مقدم در جمع خبرنگاران افرود: ارائه خدمات درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان به بیمه شدگان از طریق ۲ بیمارستان ۲۵۰ تختی زاهدان، بیمارستان ۳۲ تختی زابل و ۶ درمانگاه در سایر شهرستانها انجام میشود.
وی ادامه داد: خدمات ارائه شده در مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان شامل خدمات عمومی، تخصصی، پاراکلینیک، تشخیصی و درمانی است.
مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش چشمگیر میزان اشغال تختهای بیمارستان زاهدان به میزان ۱۰۰ درصد، افزود: کادر درمان با تمام توان به بیماران خدمات ارائه میدهند.
به گفته وی، حدود ۶۰۰ زایمان و سزارین در ماه در بخش زایشگاه تامین اجتماعی انجام میشود که از این حیث بیمارستان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان در رتبه نخست کشور قرار دارد.
یوسفی مقدم بیان کرد: مجموع خدمات درمانی ارائه شده باعث شد که در سه ماه اول و دوم سالجاری رتبه نخست کشور را به لحاظ رضایتمندی مردم و بیمه شدگان از خدمات کسب کنیم که این مهم با ارتباط مستقیم تلفنی تهران با خدمات گیرندگان به دست آمده است.
وی خاطرنشان کرد: حدود ۲۰۰ پزشک عمومی و متخصص در همه رشتهها در مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستند.
مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حوزه عملهای جراحی نیز آمارهای چشمگیری رقم خورده است؛ تعداد عملهای جراحی، ماهانه از حدود ۳۷۰ مورد در ۲ سال گذشته اکنون به ۸۵۰ مورد در ماه رسیده که نشاندهنده افزایش ۲ نیم برابری عمل در ماه است.
وی گفت: این ۸۵۰ عمل جراحی در ماه در ۶ اتاق عمل و در سه شیفت صبح، ظهر و شب در مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان انجام میشود.
یوسفی اظهار کرد: بسیاری از بیماران پیش از افزایش ظرفیت خدمات جراحی، خدمات خود را از سایر استانها و بخشهای خصوصی دریافت میکردند، اما با افزایش ظرفیت پزشکان، جراحان، متخصصان و فعال شدن تمام ظرفیت اتاق عمل این خدمات را در مراکز درمانی سیستان و بلوچستان متمرکز کردیم.
وی، استخدام ۳۲ پزشک عمومی و متخصص در یک سال گذشته را گام بزرگی در جهت ثبات خدمات درمانی در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به جذب ۹۸ نفر در آزمون یک ماه گذشته، افزود: در مجموع طی ۲ سال گذشته ۹ آزمون استخدامی برگزار و حدود ۲۰۰ نفر به چرخه درمان و عرصه خدمات درمانی استان اضافه شدند.
وی از ارائه خدمات درمانی به ۷۵۰ زوج نابارور و ۶۵۰ بیمار صعبالعلاج در راستای جبران هزینههای سرسامآور و هنگفت درمانی در سیستان و بلوچستان خبر داد.
یوسفی مقدم با اشاره به اینکه به ندرت در دنیا میتوان مشاهده کرد که خدمات درمانی رایگان باشد، اظهار کرد: تمام خدمات درمانی ارائه شده به بیمهشدگان در بیمارستانها و مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان رایگان است.
انتهای پیام
نظرات