به گزارش ایسنا، از ابتدای خردادماه امسال گشتهای بازرسی به منظور شناسایی مشاوران املاک متخلف آغاز شد. این برنامه به صورت پایلوت از شهر جدید پردیس شروع و سپس در تهران و سایر شهرهای کشور به اجرا درآمد.
بر اساس پالایشهای انجام شده هماکنون ۱۷۴ هزار و ۳۸۴ واحد صنفی مشاور املاک در کشور فعال هستند که از این تعداد ۱۶ هزار و ۸۳۷ واحد صنفی فاقد مجوز هستند. در دو ماه اخیر ۲۱ هزار و ۲۶۸ بازرسی از مشاوران املاک در سراسر کشور انجام و ۱۹۱۰ واحد مشاور املاک بدون مجوز پلمب شده است. میزان جرایم تعزیراتی اخذ شده و تشکیل پرونده نیز ۱۳۴ میلیارد و ۹۳۱ میلیون تومان برآورد شد.
حسین جنتی - مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اخیرا در جلسه مشترک تعزیرات، اماکن، اصناف، اتحادیه مشاوران املاک و نمایندگان وزارت صمت و راه و شهرسازی از اجرای ۱۵۰۰ عملیات گشت در استان تهران خبر داد و افزود: این تعداد عملیات منجر به پلمپ ۲۳۰ واحد مشاور املاک متخلف (با سه تخلف محرز عدم جواز و پروانه کسب، عدم انجام کد رهگیری و یا میزان دریافت حق الزحمه غیرقانونی) شده است.
وی تصریح کرد: در تعامل با پلیس اقتصادی و اماکن و تعزیرات ۱۲۰۰ اخطار به مشاوران املاک داده شده است که اگر ظرف ۱۵ روز مهلت قانونی مشاوران نسبت به انجام و فرآیندهای قانونی اقدام نکنند، پلمپ واحدها صد درصد خواهد بود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: ما از طرح پلمپ هوشمند حمایت می کنیم و امیدواریم پلیس اقصادی بتواند هرچه سریعتر از طریق شرکتهای دانش بنیان این طرح را عملیاتی کند.
جنتی خاطرنشان کرد: با توجه به وسعت و جمعیت شهروندان اقدامات گشت های مشترک ساماندهی مشاوران املاک کافی نبوده اما تاثیر بسیار مثبتی در روند اجاره و قیمت مسکن داشته است.
انتهای پیام
نظرات