• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402050201055
  • خبرنگار : 30057

بازار ۳۴٫۹ میلیارد دلاری در انتظار فناوری نانو در سال ۲۰۲۸

بازار ۳۴٫۹ میلیارد دلاری در انتظار فناوری نانو در سال ۲۰۲۸

بررسی‌ها نشان می‌دهد که بازار فناوری‌نانو در سال ۲۰۲۲ به رقم ۶٫۷ میلیارد دلار رسیده است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۸ با نرخ رشد ترکیبی سالانه ۳۲٫۳ درصد رشد کرده و به رقم ۳۴٫۹ میلیارد دلار برسد.

به گزارش ایسنا، تمایل به کوچک کردن ادوات، بهره‌گیری از مزایای نانومواد در پزشکی و کارآمدتر شدن سیستم‌ها با فناوری نانو از جمله عواملی است که به رشد این بازار کمک می‌کند.

فناوری نانو همچنین برای راه‌حل‌های انرژی‌های تجدیدپذیر نویدبخش است، زیرا می‌تواند کارایی سلول‌های خورشیدی و دستگاه‌های ذخیره‌سازی انرژی را بهبود بخشد. فناوری نانو طیف گسترده‌ای از مزایا را در زمینه‌های مختلف ارائه می‌دهد. این فناوری به توسعه راه‌حل‌های انرژی کارآمد کمک می‌کند.

به عنوان مثال، با افزایش ظرفیت جذب نور و راندمان، پنل‌های خورشیدی را بهبود می‌بخشد. نانومواد همچنین می‌توانند دستگاه‌های ذخیره‌سازی انرژی را افزایش دهند و باتری‌ها را بادوام‌تر و قادر به ذخیره چگالی انرژی بالاتر کنند.

این فناوری همچنین راه حل‌های نوآورانه‌ای برای چالش‌های زیست محیطی ارائه می‌دهد و به توسعه سیستم‌های تصفیه آب کارآمد، فیلترهای هوا و حسگرهایی برای تشخیص آلاینده‌ها کمک می‌کند.

در این فناوری، نانومواد نقش بسیار مهمی دارند که‌ از آن جمله می‌توان به نانولوله‌های کربنی اشاره کرد. بازار جهانی معرف‌های رسانای نانولوله کربنی برای استفاده در باتری لیتیوم یون تا سال ۲۰۲۸ به ۵٫۹۴ میلیارد دلار می‌رسد.

نانولوله‌های کربنی از جمله CNT‌های چند جداره (MWCNT) و نانولوله‌های تک جداره (SWCNTs)، به‌عنوان افزودنی‌های رسانا در باتری‌های لیتیوم یونی استفاده می‌شوند.

خمیر CNT یک عامل رسانای جدید و بسیار کارآمد برای باتری‌های لیتیم یون است که می‌تواند جایگزین عوامل رسانای سنتی مانند کربن سیاه، گرافیت و فیبر کربن شود.

به نقل از ستاد نانو، روش‌های فعلی تهیه CNT به صورت عمده شامل رسوب شیمیایی بخار (CVD)، تبخیر لیزری، روش قوس گرافیتی و روش هیدروترمال است. با این حال، به دلیل هزینه بالا و دشواری در تولید صنعتی برخی از این روش‌ها، سازندگان CNT گزینه CVD را انتخاب می‌کنند.

با توجه به نقش این فناوری، بررسی‌ها نشان می‌دهد که بازار فناوری‌نانو در سال ۲۰۲۲ به رقم ۶٫۷ میلیارد دلار رسیده است و پیش‌ بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۸ با نرخ رشد ترکیبی سالانه ۳۲٫۳ درصد رشد کرده و به رقم ۳۴٫۹ میلیارد دلار برسد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha