سید ابراهیم علوی اظهار کرد: با وارد مدار کردن ۱۴ حلقه چاه کمکی در کنار سایر منابع آبی تحت پوشش آبفا، بخشی از کسری آب شرب شهر و روستاهای شهرستان باخرز جبران شد.
وی افزود: از این تعداد چاه، چهار حلقه برای تأمین آب شرب شهر و ۱۰ حلقه هم برای مناطق روستایی بکار گرفته شده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی استفاده از منابع آب کمکی و استیجاری را از جمله گزینههای آبفا برای تأمین موقت آب شرب روستاهای دچار تنش آبی تا رفع اساسی مشکل اعلام کرد.
وی عنوان کرد: روستاهای نوبهار، کردیان و سیه لاخ از توابع شهرستان باخرز نیز در پی افت مواجه با کسری آب از منابع استیجاری آبرسانی شدند.
علوی به مراحل نهایی بهرهبرداری از چاه جدید الحفر دهنو شهرستان مرزی باخرز در این استان اشاره کرد و گفت: با تزریق این منبع آبی به مخزن روستای دهنو آب شرب روستائیان پایدار خواهد شد.
وی تنها راه گذر از بحران تأمین آب شرب در تابستان سال جاری را مدیریت مصرف آب دانست و از مردم خواست با مدیریت مصرف آب، خادمان خود در آبفا را در آبرسانی به مشترکین یاری کنند.
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار بانکی برای تکمیل طرح فاضلاب سبزوار
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در ادامه گفت: ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل شبکه فاضلاب این شهر از طریق بانک رفاه اختصاص یافته است.
وی تکمیل طرح جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب سبزوار را نیازمند هزار میلیارد ریال اعتبار دانست و افزود: تاکنون ۴۹۱ کیلومتر شبکه جمعآوری فاضلاب در این شهر اجرا شده و این طرح با اجرای ۳۷ کیلومتر باقیمانده، تکمیل میشود.
علوی با بیان اینکه ۹۵درصد جمعیت شهر سبزوار از خدمات جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب برخوردار شدهاند، گفت: وجود زمینهایی با جنس سخت، چاههای جذبی منازل مسکونی و قناتهای قدیمی در مسیر حفاری و عرض زیر ۶ متر برخی معابر از جمله مشکلات اجرای طرح محسوب میشود.
به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب خراسان رضوی، وی با اشاره به اینکه سبزوار دارای دو تصفیهخانه به ظرفیت ۳۴ هزار و ۳۰۰ مترمکعب در شبانهروز است، افزود: یک تصفیهخانه در جنوب شهر و واحد دیگر در منطقه توحید شهر فعال است، تصفیهخانهای نوین و پیشرفته که با سرمایهگذاری بخش خصوصی بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
انتهای پیام
نظرات