عباس شاه میرزایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مردم ذبح دام را فقط در کشتارگاههای زیر نظارت اداره دامپزشکی انجام دهند و از کشتن دام در منزل و معابر عمومی شهر هنگام عبور دستههای عزاداری خودداری کنند. رعایت ضوابط بهداشتی از بروز و شیوع بیماریهایی همچون تب مالت، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، سیاه زخم و... جلوگیری میکند.
وی افزود: دام تبدار و مشکوک به بیماری را نکشید و به شهروندان سفارش میشود که از نزدیکی و تماس با خون و ترشحات دام قربانی شده خودداری کرده و گوشت دام را حداقل به مدت ۱۲ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه قرار دهید.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان تأکید کرد: دام قربانی را از مراکز معتبر تهیه کنید زیرا خرید از دامداران غیرمجاز منجر به افزایش احتمال انتقال بیماریهای انسان و حیوان میشود و در صورت نیاز به حضور کارشناسان شبکه دامپزشکی با شماره ۱۵۱۲ تماس حاصل کنید.
شاه میرزایی گفت: شهروندان دقت کنند که گوشت دام دارای علائم بیماری نباید مصرف شود. همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، باید پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتیگراد، مصرف شود.
انتهای پیام
نظرات