• جمعه / ۳۰ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402043019318
  • خبرنگار : 71129

مشاور ماکرون مدعی شد: چین به روسیه تجهیزات نظامی می‌فرستد

مشاور ماکرون مدعی شد: چین به روسیه تجهیزات نظامی می‌فرستد

مشاور ماکرون مدعی است که چین در حال ارسال تجهیزات نظامی به روسیه برای استفاده در اوکراین است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سی.ان.ان، امانوئل بن مشاور امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه در نشست امنیتی آسپن در پاسخ به اینکه آیا غرب شواهدی مبنی بر اینکه چین در حال مسلح کردن روسیه است یا خیر، گفت: بله شواهدی است که چین در حال انجام این کار است.

زمانی که امانوئل بن تحت فشار قرار گرفت که آیا چین تسلیحات ارسال می‌کند یا خیر، گفت: خب تجهیزات نظامی، تا جایی که ما می‌دانیم ظرفیت‌های نظامی گسترده‌ای را به روسیه تحویل می‌دهد.

مقام‌های فرانسوی به سی.ان.ان گفتند بن هم به فناوری‌های استفاده دوگانه و هم کمک‌های غیرکشنده مانند کلاه ایمنی و زره اشاره کرده است.

وی افزود: آنچه ما بیش از هرچیزی به آن نیاز داریم، امتناع و خودداری چینی‌هاست. ما نیاز داریم که آنها درک کنند که اوکراین یک درگیری با وسعت جهانی است و ما نمی‌توانیم به دلایل اصولی و همچنین به دلایلی که بسیار عملیاتی هستند، به اوکراین پیشنهاد بدهیم که شکست بخورد. آنچه در اوکراین برای ما در خطر است بسیار بیشتر از حاکمیت این کشور است. این مساله به ثبات جهان مربوط می‌شود.

مشاور ماکرون در پاسخ به اینکه چین چه کاری را نباید انجام بدهد، گفت: ارسال تسلیحات و حمایت اقتصادی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha