به گزارش ایسنا، یکی از مهمترین پروژههای حوزه ارتباطات به نام ایجاد شبکه ملی اطلاعات از اواخر سال ۱۳۸۴ با هدف کاهش وابستگی به شبکه جهانی اینترنت مطرح شد. این شبکه متشکل از زیرساختهای ارتباطی با مدیریت مستقل کاملاً داخلی، شبکهای حفاظتشده نسبت به اینترنت و شبکهای با امکان عرضه انواع محتوا و خدمات ارتباطی سراسری برای آحاد مردم است.
بنابراین با آغاز به کار دولت سیزدهم تحقق این پروژه در صدر برنامههای وزارت ارتباطات قرار گرفت در مدت دو سال به پیشرفت حدود ۶۲ درصدی رسیده است قرار است با تمهیدات در نظر گرفته شده تا پایان سال به پیشرفت ۷۵ درصدی برسد.
در همین رابطه به تازگی عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات- با انتشار پستی در یک پیامرسان داخلی اظهار کرده است: دیروز برای پاسخ به سوال پورابراهیمی نماینده کرمان و راور در خصوص توسعه زیرساختهای ارتباطی در مجلس شورای اسلامی حاضر شدم. از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون با اتصال ۴۳۳۹ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات، درصد روستاهای دارای اینترنت پرسرعت از مرز ۹۲ درصد عبور کرده است.
وی افزود: در راستای اجرای سیاست عدالت ارتباطی دولت سیزدهم، در طول ۲۲ ماه گذشته اولویت پوشش روستایی را به استانهایی که کمترین میزان پوشش را داشتند اختصاص دادیم.
طبق گفته زارع پور، یکی از استانهای نیازمند توجه، استان کرمان است که با راهاندازی حدود ۳۲۰ روستای جدید، درصد روستاهای متصل این استان از ۶۸ درصد به حدود ۸۰ درصد رسیده است و تا پایان سال کلیه روستاهای بالای بیست خانوار این استان همانند روستاهای سایر استانها به اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد.
گفتنی است پیش از این وی اعلام کرده بود در ۲۰ ماه گذشته بیش از ۴۰۰۰ روستا به شبکه ملّی اطلاعات متصل شده و بیش از ۳۰۰۰ روستای باقیمانده هم تا پایان سال متصل خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات